Seat Leon: Achterklep (kofferbak) - Openen en sluiten - Bedienen - Seat Leon - InstructieboekjeSeat Leon: Achterklep (kofferbak)

Achterklep automatisch vergrendelen

Als de achterklep geopend is en de wagen vergrendeld, dan wordt die automatisch vergrendeld als er op de toets gedrukt is.

U kunt een functie activeren om de blokkeringslimiet van de achterklep automatisch te verlengen. Als deze functie geactiveerd is, is het mogelijk het portier te ontgrendelen door op de toets van de afstandsbediening  te drukken en de achterklep opnieuw te openen.

Indien u dit wenst, kunt u de functie verlenging van de automatische blokkeringslimiet van de achterklep laten activeren of deactiveren door langs te gaan bij een officiƫle SEAT dealer.

Zolang de automatische blokkering niet in werking is getreden, bestaat er een gevaar op inbraak in de wagen. Daarom raden we u aan het voertuig altijd te blokkeren via toets van de afstandsbediening resp. van de centrale vergrendeling.

ATTENTIE

Veiligheidsaanwijzingen  in Inleiding op in acht nemen.

 •  Een niet correct gesloten achterklep kan gevaarlijk zijn.
 •  De achterklep mag niet geopend worden als de mist- en achteruitrijlichten zijn ingeschakeld.

  Dit kan de controlelampjes beschadigen.

 •  Achterklep niet met de hand op de achterruit dichtdrukken. De achterruit zou kunnen breken - verwondingsgevaar!
 •  Nadat u de achterklep dicht hebt gedaan, dient u te controleren of deze ook vergrendeld is, omdat deze anders tijdens het rijden onverwachts open kan gaan.
 •  Sluit de achterklep nooit zonder op te letten of onbeheerst, omdat dit ernstig letsel voor u of anderen tot gevolg kan hebben.

  Zorg er altijd voor dat niemand in het zwenkbereik van de achterklep staat.

 •  Nooit met een op een kier staande of zelfs open achterklep rijden, omdat er dan uitlaatgassen het interieur kunnen binnendringen.

  Gevaar op vergiftiging!

 •  Als alleen de achterklep geopend wordt, vergeet dan de sleutel niet in de bagageruimte.

  De wagen kan niet geopend worden als de sleutel binnen wordt achtergelaten.

Anti-diefstal alarmsysteem*

Beschrijving Met behulp van het alarmsysteem moeten inbraakpogingen en diefstal van de wagen worden bemoeilijkt. Het alarmsysteem wordt automatisch geactiveerd wanneer de wagen met de sleutel ...

Bedieningselementen van de ruiten

De ruiten elektrisch openen en sluiten* Afb. 140 Deel van het bestuurdersportier: bedieningen voor de ruiten (5-deurs wagen met elektrische ruitbediening voor- en achteraan). Via de bedienings ...

Zie ook:

Mercedes-Benz C-Klasse. Stuurwiel elektrisch instellen
  Stuurwielhoogte instellen Stuurwielafstand instellen (verstelling in lengterichting) Informat ...

Skoda Octavia. Ondersteunde audiobronnen en bestandsformaten - Columbus, Amundsen, Bolero
Ondersteunde audiobronnen a) Geldt voor het CANTON-soundsysteem. Door middel van de GPT-standaard (GUID Partition Table) in partities ingedeelde audiobronnen worden niet door het infotai ...

Modellen: