Mercedes-Benz C-Klasse: Algemene aanwijzingen - 360º-camera - Rijsystemen - Rijden en parkeren - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: Algemene aanwijzingen

De 360º-camera is een camerasysteem, dat bestaat uit vier camera's.

Het systeem verwerkt de beelden van de volgende camera's:

De camera's registreren de directe omgeving van de auto. Het systeem ondersteunt u bijvoorbeeld bij het parkeren of bij slecht overzichtelijke uitritten.

Beelden van de 360º-camera kunnen als volledig scherm of in zeven verschillende Splitscreen-weergaven in het multimediasysteem worden weergegeven. Een splitscreen-weergave bevat tevens een bovenaanzicht van de auto. Deze wordt berekend uit de data van de gemonteerde camera's (virtuele camera).

De zeven splitscreen-weergaven zijn: Auto's met automatische transmissie: Als bij ingeschakelde functie van de transmissiestand of naar wordt gewisseld, dan worden de hulplijnen in het multimediasysteem uitgeschakeld.

Wanneer tussen de transmissiestanden en wordt geschakeld, verschijnt telkens het laatst geselecteerde voor- of achteraanzicht.

Auto's met handgeschakelde versnellingsbak: Als bij ingeschakelde functie uit de achteruitversnelling wordt geschakeld, verdwijnen de hulplijnen van het multimediasysteem.

Wanneer tussen de een vooruitversnelling en de achteruitversnelling wordt gewisseld, verschijnt telkens het laatst geselecteerde voor- of achteraanzicht.

Daarnaast worden de gemeten afstanden van de PARKTRONIC-parkeerassistent optisch weergegeven: De dikte en kleur van de lijn van de haak geeft aan hoe ver de auto van een object verwijderd is.

360º-camera

...

Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

De 360º-camera is slechts een hulpmiddel en toont mogelijkerwijs obstakels in een ander perspectief, niet goed of geheel niet. Bij gebruik van de 360º-camera moet u altijd zelf goed blij ...

Zie ook:

Mercedes-Benz C-Klasse. Variabele Limiter
Algemene aanwijzingen   Actuele of hogere snelheid opslaan LIM-controlelampje Ac ...

Hyundai Ioniq Electric. Beperkingen van het system
De bestuurder dient in onderstaande situaties voorzichtig te zijn omdat het systeem onder bepaalde omstandigheden andere voertuigen of objecten mogelijk niet signaleert De auto rijdt op een bo ...

Modellen: