Mazda 6: Gebruikersinstellingen - Technische gegevens - Mazda 6 - Instructieboekje (2017)Mazda 6: Gebruikersinstellingen

De volgende gebruikersinstellingen kunnen ingesteld of gewijzigd worden door de klant of een officiële Mazda reparateur. Raadpleeg een officiële Mazda reparateur voor details.

Sommige van de gebruikersinstellingen kunnen ook door de klant gewijzigd worden, afhankelijk van de instelling.

Gebruikersinstellingen en overige instellingen die gewijzigd kunnen worden verschillen afhankelijk van de bestemming en de specificatie.

Methode voor wijzigen van instellingen

  1. Instellingen kunnen worden gewijzigd door bediening van het middendisplayscherm.
    A: Zie Instellingen
    B: Zie Brandstofverbruikmonitor
    C: Zie Active Driving Display
  2. Instellingen kunnen worden gewijzigd door bediening van de schakelaars van het voertuig.
    D: Zie Automatische vergrendel-/ontgrendelfunctie
    E: Zie Zender
    F: Zie voor Vergrendelen, ontgrendelen met de verzoekschakelaar (Met geavanceerde afstandbediende portiervergrendelingsfunctie)
  3. Instellingen kunnen gewijzigd worden door een officiële Mazda reparateur.

Gebruikersinstellingen

Gebruikersinstellingen

Gebruikersinstellingen

Gebruikersinstellingen

Gebruikersinstellingen

Gebruikersinstellingen

Gebruikersinstellingen

*1 Hoewel deze systemen kunnen worden uitgeschakeld, is dit tegenstrijdig met het doel van het systeem en het wordt dan ook door Mazda aanbevolen deze systemen ingeschakeld te laten.
*2 Bij voertuigen met een andere audio-installatie dan het type met schermtoetsbediening, kan het waarschuwingsgeluid niet veranderd worden. Het waarschuwingsgeluid is enkel een pieptoon.
*3 Enkel het volume van de waarschuwingszoemer tijdens de werking van de dodehoekmonitor (BSM) kan gewijzigd worden. Het volume van de waarschuwingszoemer tijdens de werking van het achteruitrijwaarschuwingssysteem (RCTA) kan niet gewijzigd worden.
*4 Dit systeem functioneert alleen wanneer het navigatiesysteem in werking is.
*5 Als de automatische ruitenwisserregeling op Uit wordt gezet, verandert de stand van de ruitenwisserhendel AUTO naar intervalwerking.
*6 Ook als de werkingstijd van de achterruitverwarming is veranderd naar Continu, is het mogelijk dat als gevolg van het effect van de buitentemperatuur de werking na 15 minuten stopt.
*7 Verander de lichtsterkte van de omgevingsverlichting terwijl de positielampen of de koplampen zijn ingeschakeld.
*8 Wanneer ingesteld op OFF, blijft de omgevingsverlichting uit, ongeacht of de positielampen of koplampen aan of uit zijn. Deze zullen echter aan of uit gaan in samenhang met het instapverlichtingssysteem.
*9 Weergave alleen beschikbaar vanaf de middendisplay.

 

 

Technische gegevens

Motor Benzinemotor Vereniging van Arabische Golfstaten Dieselmotor Elektrische systeem *1 Q-85 of T-110 is bestemd voor het i-stop systeem (FOR STOP & START)/i-ELOOP syst ...

Zie ook:

Mercedes-Benz C-Klasse. Algemene aanwijzingen
Informatie over de toegestane noodwielen kunt u verkrijgen bij een Mercedes-Benz-servicewerkplaats. Regelmatig en voor aanvang van een langere rit ook de bandenspanning van het noodwi ...

Hyundai Ioniq Electric. Virtual Engine Sound System
Het Virtual Engine Sound System genereert motorgeluid, zodat voetgangers de auto horen aankomen. De elektrische auto (EV) maakt zelf geen geluid wanneer hij in werking is. Het VESS kan AAN ...

Modellen: