Hyundai Ioniq Electric: Ruitensproeier voorruit - Ruitenwissers en ruitensproeiers - Handige voorzieningen in uw auto - Hyundai Ioniq Electric - InstructieboekjeHyundai Ioniq Electric: Ruitensproeier voorruit

Ruitensproeier voorruit 

Trek de hendel naar u toe om de ruitensproeiers in te schakelen. Als de ruitenwisserschakelaar in stand OFF (O) staat, zullen de ruitenwissers 1 - 3 wisslagen maken.

De ruitensproeier en de ruitenwissers blijven werken tot u de hendel loslaat. Als de ruitensproeiers niet werken, moet u mogelijk ruitensproeiervloeistof bijvullen.

WAARSCHUWING
Wanneer de buitentemperatuur beneden het vriespunt is, verwarm de voorruit dan ALTIJD door deze te ontwasemen om te voorkomen dat de ruitensproeiervloeistof op de ruit bevriest en uw zicht belemmert, waardoor een ongeval met ernstig letsel tot gevolg kan ontstaan.

 

OPMERKING
  • Gebruik de ruitensproeiers niet wanneer het reservoir leeg is, om beschadiging van de ruitensproeierpomp te voorkomen.
  • Schakel de ruitenwissers niet in als de voorruit droog is, om beschadiging van de wissers en de voorruit te voorkomen.
  • Probeer de ruitenwissers nooit met de hand te bewegen, om beschadiging van de ruitenwisserarmen en van andere onderdelen te voorkomen.
  • Gebruik om mogelijke schade aan het ruitenwisser- en ruitensproeiersysteem te voorkomen in de winter of bij lage buitentemperaturen speciale ruitensproeiervloeistof.

Ruitenwissers voor

Werkt als volgt als de startknop in stand ON staat. MIST (V) : Druk voor een enkele wisbeweging de hendel naar boven (of beneden) en laat hem weer los. De ruitenwissers zullen blijven werken zola ...

Rijhulpsysteem

...

Zie ook:

Seat Leon. Motorruimte
Afb. 247 Afbeelding met de plaats van de elementen. Het peil van de verschillende vloeistoffen van de wagen dient regelmatig gecontroleerd te worden. De vloeistoffen niet onderling verwissele ...

Volvo V40. Katalysatoren
De katalysatoren hebben tot taak de uitlaatgassen te reinigen. Ze zijn dicht bij de motor in het uitlaatsysteem gemonteerd om snel op temperatuur te komen. De katalysatoren bestaan uit een monoli ...

Modellen: