Mercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen - EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox - Opbergmogelijkheden - Beladen en nuttige informatie - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

WAARSCHUWING

Bij het omhoogschuiven van de laadvloer kunnen de handen in het frame van de EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox bekneld raken en voorwerpen omhoog worden geslingerd. Er bestaat gevaar voor letsel!

Bij het omhoogkomen van de laadvloer mogen de handen zich niet in het bewegingsgebied van de laadvloer bevinden; dit controleren. Als er iemand bekneld raakt, de laadvloer in het midden voorzichtig omlaagdrukken. Alle voorwerpen van de vloer verwijderen voordat deze omhoog wordt gebracht.

Aanwijzing

Wanneer de EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox uitgetrokken is, mogen er geen voorwerpen op het frame van de box worden gelegd en mag er niet van bovenaf op het frame worden gedrukt. Anders kan de box worden beschadigd.

Scherpe, puntige of breekbare voorwerpen kunnen de EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox beschadigen en vervolgens worden weggeslingerd. Er bestaat gevaar voor letsel!

Geen scherpe, puntige of breekbare voorwerpen in de EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox vervoeren. Deze of vergelijkbare voorwerpen altijd in de bagageruimte, buiten de EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox opbergen en vastzetten.

 

Wanneer de maximaal toegestane belasting van de EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox wordt overschreden, kunnen voorwerpen uit de EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox worden weggeslingerd en inzittenden raken. Er bestaat gevaar voor letsel, in het bijzonder bij remmanoeuvres of plotselinge richtingswijzigingen!

Altijd de maximaal toegestane belasting van de EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox in acht nemen. Zware voorwerpen altijd in de bagageruimte, buiten de EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox opbergen en vastzetten.

De maximaal toegestane belasting van de EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox bedraagt 10 kg. Vanaf een belading van circa 5kg beweegt de bodem van de box tot op de mat van de bagageruimtebodem omlaag. Daardoor wordt overbelading van de box vermeden.

EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox

...

Hoogte traploos instellen

EASY-PACK-bagageruimte-comfortbox (voorbeeld) - De box in de richting van de pijl tot de eindaanslag aan de handgreep eruit trekken. - L ...

Zie ook:

Skoda Octavia. Navigatiegegevens en categorieën bijzondere reisdoel importeren/updaten
Bij geactiveerde Infotainment Online online-diensten is het mogelijk om navigatiegegevens te downloaden/updaten (geldt voor het infotainment Columbus) of de in het gebruikersprofiel op de SKODA Co ...

Seat Leon. Vervangen van lampjes
Inleiding tot thema Voor het vervangen van lampjes is enige technische vaardigheid vereist. Als u zelf lampen wilt vervangen in het motorcompartiment, houd er dan rekening mee dat dit een geva ...

Modellen: