Volvo V40: Verkeersbordinformatie (RSI) - Bestuurdersondersteuning - Volvo V40 - InstructieboekjeVolvo V40: Verkeersbordinformatie (RSI)

De verkeersbordinformatie (RSI28) helpt u bij het in acht nemen van snelheidsspecifieke verkeersborden en bepaalde verbodsborden die u passeert.

Verkeersbordinformatie
Voorbeelden van leesbare borden

RSI geeft informatie over onder meer actuele snelheid, begin of eind van auto- of snelwegen en eventuele inhaal- en inrijverboden.

Als u zowel een bord voor snel-/autoweg als een bord met de maximumsnelheid passeert, toont RSI alleen het bordsymbool voor de snelweg.

WAARSCHUWING

  • De verkeersbordenherkenning is een systeem voor aanvullende bestuurdersondersteuning om de bestuurder te ontlasten en de rijveiligheid te verhogen, maar het systeem werkt niet in alle verkeers-, weers- en wegomstandigheden.
  • De verkeersbordenherkenning ontslaat u niet van de plicht om alert en adequaat te reageren, zodat u de auto altijd op een veilige manier moet blijven besturen, met inachtneming van een passende snelheid en geschikte afstand tot andere weggebruikers en met respect voor de geldende verkeersregels en -bepalingen.

RSI Aan/Uit

De verkeersbordinformatie is te selecteren - u kunt kiezen uit Aan of Uit.

RSI Aan/Uit

Activeer RSI als volgt:

  1. Zoek de functie op in het menusysteem MY CAR, zie MY CAR .
  2. Markeer Informatie verkeersborden door op de knop OK/MENU te drukken en verlaat het menu met EXIT.

Gerelateerde informatie

BLIS en CTA - symbolen en meldingen

In situaties waarbij het BLIS (Blind Spot Information System)  en CTA  uitblijven of worden onderbroken, kan er een symbool op het instrumentenpaneel verschijnen in combinatie met een verk ...

Verkeersbordinformatie (RSI) - bediening

De verkeersbordinformatie (RSI) registreert en toont verkeersborden op verschillende manieren, afhankelijk van het bord en de situatie. Voorbeeld van geregistreerde snelheidsinformatie Wannee ...

Zie ook:

Renault Megane. Automatische portiervergrendeling tijdens het rijden
De werking van het systeem Na het wegrijden van de auto, vergrendelen de portieren automatisch als de auto een snelheid van ongeveer 10 km/u heeft bereikt. De portieren ontgrendelen automati ...

Hyundai Ioniq Electric. Lampen
Neem voor de vervanging van de lampen van de meeste verlichting contact op met een officiƫle HYUNDAI-dealer. Het zelf vervangen van lampen kan problemen opleveren vanwege het feit dat om bij de l ...

Modellen: