Volvo V40: Supportsite van Volvo Cars - Inleiding - Volvo V40 - InstructieboekjeVolvo V40: Supportsite van Volvo Cars

Volvo V40 / Volvo V40 - Instructieboekje / Inleiding / Supportsite van Volvo Cars

Op de web- en supportsite van Volvo Cars staat meer informatie over uw auto.

Support op internet

Ga naar support.volvocars.com of gebruik de QRcode hieronder om de pagina te bezoeken. De supportsite is voor de meeste markten beschikbaar.

Support op internet
QR-code naar de supportsite.

De informatie op de supportsite is doorzoekbaar en bovendien ingedeeld in verschillende categorie├źn.

Hier vindt u support voor zaken zoals diensten en functies waarvoor internet vereist is, Volvo On Call, het navigatiesysteem en apps.

De verschillende procedures worden aan de hand van video's en stapsgewijze instructies uiteengezet, bijvoorbeeld hoe u de auto via een mobiele telefoon met internet verbindt.

Downloadbare informatie van de supportsite

Kaarten
Voor auto's met Sensus Navigation zijn via de supportsite kaarten te downloaden.

Apps
Voor bepaalde Volvo-modellen van modeljaar 2014 en 2015 is de gebruikershandleiding als app beschikbaar. Ook de Volvo On Call-app is hier te downloaden.

Gebruikershandleidingen van eerdere modeljaren
Gebruikershandleidingen van eerdere modeljaren zijn hier beschikbaar in pdf. Ook de Quick Guide en supplementen zijn via de supportsite te downloaden.

Kies model en modeljaar om de gewenste publicatie te downloaden.

Contact
Op de supportsite staan de contactgegevens van de klantenservice en de dichtstbijzijnde Volvodealer.

Meld u aan op de website van Volvo Cars

Maak een persoonlijke Volvo ID aan en log in op. Wanneer u bent ingelogd kunt u een overzicht krijgen van zaken zoals onderhoud, contracten en garanties. Hier vindt u ook informatie over modelspecifieke accessoires en softwareproducten voor uw Volvo.

Gerelateerde informatie

Digitale gebruikershandleiding in auto

De gebruikershandleiding is weer te geven op het beeldscherm in de auto3. De informatie is doorzoekbaar en de navigatie tussen de verschillende paragrafen verloopt eenvoudig. Digitale gebruikersh ...

Gebruikershandleiding lezen

Een goede manier om vertrouwd te raken met uw nieuwe auto is om de gebruikershandleiding te lezen, idealiter voordat u uw eerste rit maakt. Het doornemen van de gebruikershandleiding is een goede ...

Zie ook:

Volvo V40. Banden - goedgekeurde bandenspanning
De goedgekeurde bandenspanningen voor de verschillende motoralternatieven staan in de tabel.   Zuinig rijden. In sommige landen wordt de bandenspanning ook wel in bar aangegeven in ...

Mazda 6. Sluiten van de motorkap
1. Controleer de ruimte onder de motorkap om te zien of alle vuldoppen op hun plaats aangebracht zijn en of alle losse voorwerpen (bijv. gereedschap, oliecontainers, enz.) verwijderd zijn. 2. ...

Modellen: