Mercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen - Wielen en banden - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

WAARSCHUWING

Als banden en velgen met verkeerde afmetingen zijn gemonteerd, kunnen de wielremmen of onderdelen van de wielophanging worden beschadigd. Er bestaat gevaar voor ongevallen!

Banden en velgen altijd vervangen door exemplaren met de specificaties van het originele onderdeel.

Bij velgen daarbij: Bij banden daarbij:

WAARSCHUWING

Een drukloze band beïnvloedt de rij-eigenschappen en het stuur- en remgedrag van de auto sterk. Er bestaat gevaar voor ongevallen!

Banden zonder noodeigenschappen:

Banden met noodeigenschappen:

Accessoires die niet door Mercedes-Benz voor uw auto zijn goedgekeurd, of waar niet naar behoren mee wordt omgegaan, kunnen de rijveiligheid nadelig beïnvloeden.

Voor de aanschaf of het gebruik van niet goedgekeurde accessoires bij een gekwalificeerde werkplaats informatie vragen over: Meer informatie over banden en velgen vindt u onder "Velg-bandcombinaties" .

Informatie over de toegestane velg-bandcombinaties kunt u verkrijgen bij een Mercedes-Benz-servicewerkplaats.

Informatie over de bandenspanning vindt u: Nabewerken van het remsysteem en de wielen is niet toegestaan. Het gebruik van vulplaten en remstofplaten is niet toegestaan. De auto voldoet dan niet meer aan de specificaties van de typegoedkeuring.

Informatie

Meer informatie over banden en velgen is verkrijgbaar bij elke gekwalificeerde werkplaats.

Wielen en banden

...

Gebruik

...

Zie ook:

Mazda 6. Vergrendelschakelaar van elektrische ruitbediening
elektrisch bediende ruiten buiten werking gesteld, behalve de elektrisch bediende bestuurdersruit. Houd deze schakelaar in de vergrendelstand wanneer er zich kinderen in de auto bevinden. Vergr ...

Mazda 6. Gebruik van de lekke band noodreparatieset
1. Parkeer op een vlakke ondergrond op een veilige plaats buiten het verkeer en trek de handrem aan. 2. Schakel bij een automatische transmissie in stand P (parkeren) of bij een handgeschakelde ...

Modellen: