Mazda 6: Gebruik van de zittingen - Voorzitting - Zittingen - Belangrijke veiligheidsuitrusting - Mazda 6 - Instructieboekje (2017)Mazda 6: Gebruik van de zittingen

Zittingen

 1. Lengteverstelling (Handbediende zittingafstelling) Om een zitting naar voren of naar achteren te verplaatsen, de hendel omhoog trekken, de zitting in de gewenste stand schuiven en de hendel loslaten.

  Controleer of de hendel in de uitgangspositie is teruggekeerd en of de zitting op zijn plaats vergrendeld is door te proberen deze even naar voren en naar achteren te duwen.

  (Elektrische zittingafstelling) Voor het naar voren of naar achteren schuiven van de zitting, de zitpositie-schakelaar aan de buitenzijde van de zitting naar voren of naar achteren schuiven en vasthouden. Laat de schakelaar in de gewenste stand los.

 2. Afstelling van de hoogte * (Handbediende zittingafstelling) Voor het afstellen van de zittinghoogte, de hendel omhoog of omlaag verplaatsen.

  (Elektrische zittingafstelling) Voor het afstellen van de zittinghoogte, de schakelaar omhoog of omlaag verplaatsen.

 3. Afstellen van de hoogte van het voorste uiteinde van het zitkussen (Elektrisch bediende bestuurdersstoel) Voor het afstellen van de hoogte van de voorzijde van het zitkussen, de voorzijde van de zitpositie-schakelaar omhoog of omlaag drukken.
 4. Rugleuningverstelling (Handbediende zittingafstelling) Om de hoek van de rugleuning te kunnen verstellen, een weinig voorover leunen en de hendel omhoog trekken. Leun vervolgens achterover totdat de gewenste hoek bereikt is en laat de hendel los.

  Controleer of de hendel in de uitgangspositie is teruggekeerd en of de rugleuning op zijn plaats vergrendeld is door te proberen deze even naar voren en naar achteren te duwen.

  (Elektrische zittingafstelling) Verander de hoek van de rugleuning door op de voor- of achterzijde van de rugleuningschakelaar te drukken. Laat de schakelaar in de gewenste stand los.

 5. Afstelling van de lendesteun (Bestuurdersstoel) (Handbediening) Voor een toename van de stevigheid van de zitting, de hendel naar voren verplaatsen.

  Verplaats de hendel naar achteren voor een vermindering van stevigheid.

  (Elektrische bediening) Voor meer stevigheid van de zitting, de voorzijde van de schakelaar tot in de gewenste stand ingedrukt houden en deze vervolgens loslaten.

  Druk het achterste gedeelte van de schakelaar in om de stevigheid te verminderen.

*Bepaalde modellen.

Voorzitting

...

Stoelverwarming

De voorzittingen worden elektrisch verwarmd. Het contact moet op ON staan. Druk voor gebruik van de stoelverwarming de stoelverwarmingschakelaar in terwijl het contact op ON staat. De indicatie ...

Zie ook:

Skoda Octavia. Achterruitwisser en -sproeiers/achteruitrijcamerareinigingssysteem
Afb. 76 Bediening van ruitenwisser- en sproeierinstallatie Besproeien en wissen van de ruit (tegen de veerdruk in) - na het loslaten van de bedieningshendel voert de wisser nog 2 tot 3 wisser ...

Mazda 6. Vernieuwen van een band
WAARSCHUWINGGebruik steeds banden die in goede conditie zijn: Rijden met versleten banden is gevaarlijk. Het verminderde remvermogen, de verslechtering van de bestuurbaarheid en de weglig ...

Modellen: