Mercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen - Elektrische zekeringen - Pechhulp - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

WAARSCHUWING

Als een defecte zekering wordt gemanipuleerd, doorverbonden of wordt vervangen door een zekering met een hoger amperage, kan de elektrische bedrading overbelast worden. Daardoor kan brand ontstaan. Er bestaat gevaar voor letsel en ongevallen!

Defecte zekeringen altijd vervangen door gespecificeerde, nieuwe zekeringen met het correcte amperage.

Doorgebrande zekeringen moeten worden vervangen door gelijkwaardige zekeringen, herkenbaar aan de kleur en de ampèrewaarde. De ampèrewaarden zijn te vinden in het zekeringenaansluitschema.

Het zekeringenaansluitschema bevindt zich in de zekeringenhouder in de bagageruimte .

Als een nieuw aangebrachte zekering opnieuw doorbrandt, de oorzaak laten vaststellen en verhelpen bij een gekwalificeerde werkplaats.

Aanwijzing

Alleen door Mercedes-Benz goedgekeurde zekeringen met de voorgeschreven ampèrewaarde voor het betreffende systeem gebruiken. Anders kunnen onderdelen of systemen beschadigd raken.

Erop letten dat bij geopende afdekking geen vochtigheid in de zekeringenhouder terecht kan komen.

Er bij het sluiten van de afdekking op letten, dat deze correct op de zekeringenhouder is geplaatst. Anders kan binnendringend vocht of vuil de werking van de zekeringen beïnvloeden.

De elektronische zekeringen van de auto zorgen ervoor dat defecte stroomcircuits worden uitgeschakeld. Als een zekering is doorgebrand vallen de daarop aangesloten componenten en hun functies uit.

Elektrische zekeringen

...

Vóór het vervangen van zekeringen

De belangrijke veiligheidsaanwijzingen in acht nemen - De motor afzetten. - Alle elektrische verbruikers uitschakelen. - Het contact moet u ...

Zie ook:

Mazda 6. Tabel voor geschiktheid van kinderzitjes voor diverse zitposities
(Europa en landen die voldoen aan de UNECE 16 bepaling) De informatie aangegeven in de tabel geeft de geschiktheid aan van uw kinderzitje voor de diverse zitposities. Voor de geschiktheid van inst ...

Seat Leon. Kinderzitjes
Belangrijke aanwijzingen voor de voorairbag van de bijrijder Afb. 29 Airbagstickers - versie 1: op de zonneklep aan bijrijderszijde A en op het achterste frame van het bijrijdersportier B. ...

Modellen: