Mercedes-Benz C-Klasse: AMG Performance-uitlaatsysteem schakelbaar (Mercedes-AMG auto's) - Rijden - Rijden en parkeren - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: AMG Performance-uitlaatsysteem schakelbaar (Mercedes-AMG auto's)

Mercedes-Benz C-Klasse / Mercedes-Benz C-Klasse - Instructieboekje / Rijden en parkeren / Rijden / AMG Performance-uitlaatsysteem schakelbaar (Mercedes-AMG auto's)

Het volume van het AMG Performance-uitlaatsysteem verandert afhankelijk van stand van de schakelbare uitlaatgasklep. De uitlaatgasklep wordt afhankelijk van het geselecteerde rijprogramma automatisch ingesteld .

De stand van de uitlaatgasklep en daarmee het volume van het uitlaatsysteem kan ook handmatig worden ingesteld.

Als van rijprogramma wordt gewisseld, is onafhankelijk van de handmatige instelling altijd de automatische instelling van de uitlaatgasklep actief.

Wanneer de motor korter dan vier uur wordt afgezet, is de laatst gekozen instelling actief als de motor weer wordt gestart. Als het contact langer dan vier uur uitgeschakeld was, is de zachtste instelling actief als de motor weer wordt gestart.

AMG Performance-uitlaatsysteem schakelbaar (Mercedes-AMG auto's)

Het gewenste volume instellen:

- De toets indrukken.
  • Als de luidste instelling is geselecteerd, brandt controlelampje .

    Mercedes-AMG C 63/C 63 S: Het volume van het uitlaatsysteem kan voor het rijprogramma I (individueel) vooraf worden ingesteld. Informatie over het DYNAMIC SELECT en voor het configureren van het rijprogramma I met het multimediasysteem (zie de digitale handleiding).

      ECO start-stopsysteem uit- of inschakelen

      Mercedes-AMG auto's - Uitschakelen: De ECO-toets indrukken. Het controlelampje dooft en het ECO-s ...

      Problemen met de motor

      Probleem Mogelijke oorzaken/gevolgen en ► Oplossingen De motor slaat niet aan. De HOLD-functie of DISTRONIC automatische ...

      Zie ook:

      Volvo V40. Opbergmogelijkheden
      Overzicht van opbergmogelijkheden in passagiersruimte Opbergvak in portierpaneel bergvak, bestuurderszijde Parkeerkaarthouder Opbergvak Dashboardkastje Opbergvakken, bekerhouder ...

      Skoda Octavia. Inleiding voor het onderwerp
      Afb. 291 Sensor voor Lane Assist Lane Assist (hierna systeem) helpt om de wagen tussen de begrenzingslijnen van een rijstrook te houden. Het systeem herkent de begrenzingslijnen van de rijstr ...

    • Modellen: