Mazda 6: Voorgloei-indicatielampje
(SKYACTIV-D 2.2) - Waarschuwings/indicatielampjes - Instrumentengroep en display - Tijdens het rijden - Mazda 6 - Instructieboekje (2017)Mazda 6: Voorgloei-indicatielampje (SKYACTIV-D 2.2)

Dit indicatielampje kan gaan branden wanneer het contact op ON gezet wordt.

Het lampje gaat uit wanneer de gloeibougies warm zijn. Als u nadat de gloeibougies zijn opgewarmd het contact gedurende langere tijd in de stand ON laat staan zonder dat de motor draait, worden de gloeibougies mogelijk opnieuw opgewarmd en gaat het voorgloeiindicatielampje branden.

Moersleutelindicatielampje

Wanneer het contact op ON wordt gezet, gaat het moersleutelindicatielampje branden en vervolgens na enkele seconden uit.

Wanneer het lampje brandt

Het moersleutelindicatielampje gaat branden wanneer het tijd is voor een vooringestelde periodieke onderhoudsbeurt. Controleer de gegevens en voer het onderhoud uit.

Zie Onderhoudsmonitor.

Wanneer het lampje knippert (SKYACTIV-D 2.2)

De opvanginrichting voor bezinksel scheidt water van de brandstof.

Indien er zich water in dit filter heeft verzameld, gaat het waarschuwingslampje knipperen. Als dit gebeurt, dient u zo spoedig mogelijk een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur te raadplegen.

Indicatielampje voor lage motorkoelvloeistoftemperatuur (Blauw)

Het lampje brandt continu wanneer de motorkoelvloeistoftemperatuur laag is en gaat uit nadat de motor warmgedraaid is.

Als het indicatielampje voor lage motorkoelvloeistoftemperatuur blijft branden nadat de motor voldoende is opgewarmd, bestaat de kans dat de temperatuursensor defect is. Raadpleeg een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur.

Waarschuwingsindicatie/Waarschuwingslampjes

Deze lampjes gaan branden of knipperen om de gebruiker te informeren over de bedrijfstoestand van het systeem of om een defect te melden. *1 Het lampje gaat branden wanneer het contact w ...

Bediening van de handgeschakelde versnellingsbak

Schakelpatroon van de handgeschakelde versnellingsbak Het schakelpatroon van de versnellingsbak is conventioneel, zoals h aangegeven. Druk het koppelingspedaal tijdens het overschakelen ...

Zie ook:

Skoda Octavia. Laatste reisdoelen
Lijst met laatste reisdoelen In het hoofdmenu Navigatie de functietoets → Laatste reisdoelen aantippen. Details van het laatste reisdoel (geldt niet voor het infotainment Columbus) ...

Skoda Octavia. Gewenste snelheid instellen/wijzigen
De gewenste snelheid wordt met de bedieningshendel ingesteld of gewijzigd afb. 283. Snelheid in sprongen van 10 km/h instellen/wijzigen () - Voorwaarden ACC is geactiveerd. Snelheid in spr ...

Modellen: