Mazda 6: Bagageruimtenet (Wagon) - Achterklep/Kofferdeksel - Portieren en sloten - Alvorens te gaan rijden - Mazda 6 - Instructieboekje (2017)Mazda 6: Bagageruimtenet (Wagon)

Het bagageruimtenet kan gebruikt worden als een bagageruimteverdeler of om dieren achterin te houden.

WAARSCHUWING

Het bagageruimtenet niet gebruiken voor het vastzetten van voorwerpen in de bagageruimte of op het achterzittinggedeelte: Gebruik van het bagageruimtenet voor het vastzetten van voorwerpen in de bagageruimte of op het achterzittinggedeelte is gevaarlijk. Het bagageruimtenet is niet bestemd om voorwerpen op hun plaats te houden die bij een frontale botsing naar voren geslingerd zouden kunnen worden.

Voorwerpen die niet zijn bevestigd en die door het interieur van de auto geslingerd worden kunnen letsel aan de inzittenden toebrengen. Dit geldt in het bijzonder voor voorwerpen die hoger dan de rugleuningen zijn opgestapeld. Nooit voorwerpen hoger dan de rugleuningen opstapelen.

Als de bagageruimte van de achterzitting wordt afgescheiden, de bagageruimteafdekking over de lading in de bagageruimte trekken.

Zorg er voor dat bagage en lading alvorens te gaan rijden goed wordt vastgemaakt: Lading die tijdens het rijden niet is vastgemaakt is gevaarlijk aangezien deze bij plotseling afremmen of een botsing kan gaan schuiven of in elkaar gedrukt kan worden en letsel kan veroorzaken.

 

OPGELET Let er op dat het net stevig bevestigd wordt. Als het net niet stevig bevestigd wordt, kan dit plotseling losraken en letsel veroorzaken.

 

OPMERKING De breedte van de netverankeringen kan korter worden gemaakt door beide zijden naar binnen te duwen.

Portieren en sloten

Bevestigen van het net:

1. Steek de veerhouder aan het linker uiteinde van de oprolstang vanaf de onderzijde in de bevestigingsgleuf.

2. Trek de veerhouder aan het rechter uiteinde terug uit de oprolstang en steek deze in de bevestigingsgleuf.

Portieren en sloten

3. Trek het net langzaam in opwaartse richting naar buiten, steek de linker en rechter netverankeringen in de plafondhouders en schuif deze in de positie aangegeven in de afbeelding.

Portieren en sloten

Verwijderen van het net:

1. Til het net een weinig omhoog en maak de verankeringen los uit de plafondhouders.

2. Laat het net langzaam zakken en ondersteun het terwijl dit in de terugtrekstang wordt opgerold.

3. Verwijder de terugtrekstang in de omgekeerde volgorde van het bevestigen.

OPGELET

Houd bij het losmaken van de netverankeringen de bovenkant van het net stevig in uw hand. Als u de controle over het net verliest, zal dit automatisch op een ongecontroleerde manier worden opgerold, hetgeen letsel kan veroorzaken.

Afdekking bagageruimte (Wagon)

Afdekking bagageruimte Gebruik de afdekking van de bagageruimte om lading of bagage aan het oog te onttrekken. De bagageruimteafdekking kan opgeborgen worden onder de bagageruimteplank. WAARS ...

Brandstof en emissie

...

Zie ook:

Mercedes-Benz C-Klasse. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen
De bestuurder is ervoor verantwoordelijk, de bandenspanning in te stellen op de geadviseerde, voor de bedrijfsomstandigheden geschikte bandenspanning voor koude banden . In acht nemen ...

Skoda Octavia. Zekeringenoverzicht in de motorruimte
Afb. 355 Zekeringen Verbruiker ESC, ABS ESC, ABS Motorregelsysteem Koelluchtventilator, olietemperatuursensor, luchtmassameter, klep voor brandstofdrukregeling, elektrische extra verw ...

Modellen: