Mazda 6: Activering/deactivering - Afstelbare snelheidsbegrenzer - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 6 - Instructieboekje (2017)Mazda 6: Activering/deactivering

OPMERKING Wanneer het contact uit wordt gezet, wordt de systeemtoestand aangehouden die bestond alvorens het werd uitgeschakeld.

Als bijvoorbeeld het contact uit wordt gezet terwijl de afstelbare snelheidsbegrenzer in werking is, zal het systeem gebruiksklaar zijn wanneer het contact de volgende keer op ON gezet wordt.

Activering

Druk op de MODE schakelaar om het systeem te bedienen. Het scherm van de afstelbare snelheidsbegrenzer verschijnt en de hoofdindicatie van de afstelbare snelheidsbegrenzer licht wit op.

OPMERKING Wanneer na het indrukken van de MODE schakelaar de kruissnelheidsregelaar of het Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem in werking is gesteld, de MODE schakelaar nogmaals indrukken om over te schakelen naar de afstelbare snelheidsbegrenzer.

Deactivering

Voer de volgende bediening uit om het systeem te deactiveren:

Wanneer een kruissnelheid is ingesteld (indicatie van instelfunctie van afstelbare snelheidsbegrenzer licht groen op) Houd de OFF/CAN schakelaar lang ingedrukt of druk 2 maal op de OFF/CAN schakelaar.

Het scherm van de afstelbare snelheidsbegrenzer wordt niet langer getoond en de indicatie van de instelfunctie van de afstelbare snelheidsbegrenzer (groen) is uit.

Wanneer geen kruissnelheid is ingesteld (hoofdindicatie van instelfunctie van afstelbare snelheidsbegrenzer licht wit op) Druk op de OFF/CAN schakelaar. Het scherm van de afstelbare snelheidsbegrenzer wordt niet langer getoond en de hoofdindicatie van de instelfunctie van de afstelbare snelheidsbegrenzer (wit) is uit.

OPMERKING Wanneer de MODE schakelaar wordt ingedrukt terwijl de afstelbare snelheidsbegrenzer in werking is, schakelt het systeem over naar de kruissnelheidsregelaar of het Mazda Radar Cruise Control (MRCC) systeem.

Waarschuwingspieptoon van snelheidsbegrenzer

Als de rijsnelheid de ingestelde snelheid met ongeveer 3 km/h of meer overschrijdt, wordt er continu een waarschuwingstoon gegeven en gaat de afstelbare snelheidsbegrenzerdisplay tegelijkertijd ...

Instellen van het systeem

WAARSCHUWINGControleer bij het instellen van de afstelbare snelheidsbegrenzer altijd of de omgeving veilig is: Als de snelheid lager ingesteld wordt dan de huidige rijsnelheid, wordt de r ...

Zie ook:

Skoda Octavia. Koppeling en verbinding
Inleiding Om een telefoon met het infotainment te kunnen verbinden, moeten de beide apparaten met elkaar via Bluetooth® worden gekoppeld. Afhankelijk van het infotainmenttype kunnen maximaal 20 ...

Skoda Octavia. Storingen
Afstandsbediening synchroniseren Als de toetsen van de sleutel meerdere malen buiten het werkingsgebied van het systeem zijn bediend of de batterij in de sleutel is vervangen en de wagen niet met ...

Modellen: