Hyundai Ioniq Electric: Verzorging interieur - Verzorging van uw auto - Onderhoud - Hyundai Ioniq Electric - InstructieboekjeHyundai Ioniq Electric: Verzorging interieur

Onderhoud interieur - Algemeen

Voorkom dat bijtende vloeistoffen als parfum en cosmetische oliƫn in aanraking komen met onderdelen van het interieur, omdat deze beschadiging of verkleuring kunnen veroorzaken. Indien deze stoffen toch met onderdelen van het interieur in aanraking komen, moeten ze direct worden verwijderd.

Raadpleeg de instructies voor het reinigen van kunststof.

OPMERKING
  • Zorg ervoor dat water en andere vloeistoffen nooit in contact komen met elektrische/elektronische componenten in de auto omdat deze dan beschadigd kunnen raken.
  • Gebruik voor het reinigen van lederen onderdelen (stuurwiel, stoelbekleding enz.) een mild reinigingsmiddel of oplossingen met een lage concentratie alcohol. Door het gebruik van oplossingen met een hoge concentratie alcohol of zure/basische reinigingsmiddelen kan de kleur van de lederen onderdelen verbleken of het oppervlak ervan loskomen.

Interieurbekleding reinigen

Kunststof

Verwijder stof en los vuil van de kunststof bekleding met een plumeau of een stofzuiger. Reinig de kunststof oppervlakken met een vinylreiniger.

Stoffen

Verwijder stof en los vuil van de stoffen bekleding met een plumeau of een stofzuiger. Reinig met een zachte zeepoplossing die geschikt is voor bekleding of vloerbedekking.

Verwijder nieuwe vlekken onmiddellijk met een vlekkenverwijderaar. Wanneer nieuwe vlekken niet direct verwijderd worden, kunnen er permanente vlekken of verkleuringen in de bekleding achterblijven. Daarnaast kunnen de brandwerende eigenschappen verminderen wanneer de bekleding niet op de juiste wijze wordt onderhouden.

OPMERKING
Het gebruik van andere dan de voorgeschreven reinigingsmiddelen en procedures kan het uiterlijk van de stof aantasten en de brandwerende eigenschappen verminderen.

Veiligheidsgordels reinigen

Reinig de gordels met een zachte zeepoplossing die speciaal geschikt is voor het reinigen van bekleding en tapijt. Volg de aanwijzingen op het etiket van het reinigingsmiddel. Bleek of verf de gordels nooit omdat dit een negatieve invloed op de sterkte van de gordel kan hebben.

Binnenzijde ruiten reinigen

Als de ruiten aan de binnenzijde snel beslagen raken (vette aanslag), moeten ze gereinigd worden met een speciale glasreiniger. Volg de aanwijzingen op het etiket van de glasreiniger.

OPMERKING
Ga niet met scherpe voorwerpen over de binnenzijde van de achterruit. Hierdoor kunnen de draden van de achterruitverwarming beschadigd raken.

Verzorging exteri

Onderhoud exterieur - Algemeen Het is van groot belang bij gebruik van chemische reinigingsmiddelen of polish de aanwijzingen op het etiket van het desbetreffende product op te volgen. Lees de wa ...

Specificaties en consumenteninformatie

AFMETINGEN MOTOR OBC : On-Board Battery Chargers (ingebouwde hoogspanningsbatterijladers) WATTAGE LAMPEN BANDEN EN VELGEN *1 : Normale belasting: maximaal 3 personen AANWIJZING ...

Zie ook:

Skoda Octavia. Gloeilampjes in het achterlicht vervangen
Gloeilampjes in het achterlicht vervangen - variant 1 Afb. 363 Buitenste gedeelte van achterlicht / houder met gloeilampjes De lamphouder afb. 363 met de schroevendraaier uit het wage ...

Mercedes-Benz C-Klasse. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen
WAARSCHUWING Een ontgrendelde motorkap kan tijdens het rijden opengaan en het zicht belemmeren. Er bestaat gevaar voor ongevallen! De motorkap nooit ontgrendelen tijdens het r ...

Modellen: