Hyundai Ioniq Electric: Specificaties en consumenteninformatie - Hyundai Ioniq Electric - InstructieboekjeHyundai Ioniq Electric: Specificaties en consumenteninformatie

Hyundai Ioniq Electric / Hyundai Ioniq Electric - Instructieboekje / Specificaties en consumenteninformatie

AFMETINGEN

AFMETINGEN

MOTOR

MOTOR

OBC : On-Board Battery Chargers (ingebouwde hoogspanningsbatterijladers)

WATTAGE LAMPEN

WATTAGE LAMPEN

BANDEN EN VELGEN

BANDEN EN VELGEN

*1 : Normale belasting: maximaal 3 personen

AANWIJZING
  • Het is toegestaan de standaard bandenspanning te verhogen met 20 kPa (3 psi) als er op korte termijn lagere temperaturen worden verwacht. Banden verliezen gemiddeld 7 kPa (1 psi) voor elke temperatuurdaling van 7°C. Als er extreme temperatuurschommelingen worden verwacht, controleer de bandenspanning dan indien nodig opnieuw om de banden op de juiste spanning te houden.
  • De bandenspanning daalt over het algemeen wanneer u rijdt in gebieden die ver boven de zeespiegel liggen.

    Controleer dus de bandenspanning voordat u gaat rijden in hoger gelegen gebieden. Breng de bandenspanning indien nodig op het juiste niveau (bandenspanning per hoogte: +10 kPa/1 km).

 

OPMERKING
Zorg er bij het vervangen van de banden voor dat ze dezelfde maat hebben als de originele banden. Bij gebruik van banden met een andere maat kunnen gerelateerde onderdelen beschadigd raken of kan de werking niet goed zijn.

BELASTINGSINDEX EN SNELHEIDSINDEX BANDEN

BELASTINGSINDEX EN SNELHEIDSINDEX BANDEN

*1 LI : BELASTINGSINDEX
*2 SS : SNELHEIDSINDEX

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM

AIRCONDITIONINGSSYSTEEM

Neem voor meer informatie contact op met een officiële HYUNDAI-dealer.

HOEVEELHEDEN EN GEWICHTEN

HOEVEELHEDEN EN GEWICHTEN

Min. : Achter de achterstoel tot aan het dak
Max : Achter de voorstoelen tot aan het dak

AANBEVOLEN SMEERMIDDELEN EN HOEVEELHEDEN

Gebruik voor een optimale werking van de auto en een lange levensduur uitsluitend smeermiddelen van de juiste kwaliteit.

Deze smeermiddelen en vloeistoffen worden aanbevolen voor gebruik in uw auto.

AANBEVOLEN SMEERMIDDELEN EN HOEVEELHEDEN

VOERTUIGIDENTIFICATIENUMMER (VIN)

VOERTUIGIDENTIFICATIENUMMER (VIN)

Het voertuigidentificatienummer (VIN) is het nummer dat gebruikt wordt bij de registratie van uw auto en bij alle wettelijke zaken die te maken hebben met eigendom, enz.

Het nummer is ingeslagen in de vloer onder de passagiersstoel (of bestuurdersstoel). Open het afdekkapje om het nummer te kunnen controleren.

VOERTUIGIDENTIFICATIENUMMER (VIN)

Het VIN staat ook op het plaatje dat op de bovenzijde van het dashboard is bevestigd. Het nummer kan van buitenaf door de voorruit gemakkelijk gezien worden.

VOERTUIGCERTIFICATIE

VOERTUIGCERTIFICATIE

Op het voertuigcertificatielabel op de middenstijl aan bestuurderszijde (of voorpassagierszijde) staat het voertuigidentificatienummer (VIN).

BANDENSPANNINGSLABEL

BANDENSPANNINGSLABEL

De banden waarmee uw nieuwe auto is uitgerust, zijn zorgvuldig geselecteerd voor de beste prestaties onder normale rijomstandigheden. Op het bandenspanningslabel op de middenstijl aan bestuurderszijde staan de aanbevolen bandenspanningen voor de auto.

ELEKTROMOTORNUMMER

ELEKTROMOTORNUMMER

Het elektromotornummer is ingeslagen in het huis, zoals aangegeven in de afbeelding.

Het elektromotornummer is te zien vanaf de onderzijde van de auto.

AIRCOCOMPRESSORLABEL

AIRCOCOMPRESSORLABEL

Op het compressorlabel staat welk type compressor in uw auto is toegepast en informatie als model, onderdeelnummer leverancier, productienummer, koudemiddel (1) en koudemiddelolie (2).

CONFORMITEITSVERKLARING

CONFORMITEITSVERKLARING

De met radiofrequenties werkende componenten van dit voertuig voldoen aan de eisen en de andere relevante bepalingen van richtlijn 1995/5/EG.

Meer informatie, waaronder de conformiteitsverklaring van de fabrikant, kunt u vinden op deze website van HYUNDAI

Verzorging interieur

Onderhoud interieur - Algemeen Voorkom dat bijtende vloeistoffen als parfum en cosmetische oliën in aanraking komen met onderdelen van het interieur, omdat deze beschadiging of verkleuring kunne ...

Mazda 6

...

Zie ook:

Seat Leon. Motor starten en afzetten
Het contact inschakelen en de motor starten met de sleutel Afb. 191 Standen van de contactsleutel. Bij dieselwagens kan het voorkomen dat de motor bij lagere temperaturen iets vertraagd star ...

Mazda 6. Audioset [Type C/Type D (aanraakscherm)]
OPMERKING De verklaring van functies die in deze handleiding worden beschreven kunnen afwijken van de feitelijke bediening en de vormen van de getoonde schermen, toetsen, letters en tekens ku ...

Modellen: