Volvo V40: Transpondersleutel - Sloten en alarm - Volvo V40 - InstructieboekjeVolvo V40: Transpondersleutel

U gebruikt de transpondersleutel voor onder meer vergrendelen/ontgrendelen en het starten van de motor.

Er zijn drie transpondersleutelvarianten: een transpondersleutel in basisuitvoering, een transpondersleutel zonder PCC en een transpondersleutel met PCC.

Transpondersleutel

  1. 5-knops sleutel
  2. 6-knops sleutel

Meer informatie

Alle transpondersleutels zijn voorzien van een afneembaar sleutelblad  van metaal. Het zichtbare deel bestaat in twee uitvoeringen om de transponders van elkaar te kunnen onderscheiden.

Er zijn meer transpondersleutels bij te stellen, maar alleen in de varianten die bij de auto geleverd werden. Voor dezelfde auto kunnen tot zes sleutels worden geprogrammeerd en gebruikt.

Bij de auto worden twee transpondersleutels geleverd.

WAARSCHUWING Als er kinderen in de auto aanwezig zijn: Denk eraan altijd de stroom naar de elektrisch bedienbare ramen te onderbreken door de transpondersleutel eruit te halen wanneer de bestuurder de auto verlaat.

Transpondersleutel - verlies

Bij verlies van een transpondersleutel  kunt u een nieuwe bestellen bij een werkplaats – geadviseerd wordt een erkende Volvo-werkplaats.

Neem de resterende transpondersleutels mee naar de Volvo-werkplaats. Ter voorkoming van diefstal moet de code van de zoekgeraakte transpondersleutel uit het systeem worden gewist.

Hoeveel sleutels er voor de auto geprogrammeerd zijn kunt u controleren in het menusysteem MY CAR. Voor een beschrijving van het menusysteem, zie MY CAR .

Gerelateerde informatie

Sloten en alarm

...

Transpondersleutel - personalisering

Dankzij het sleutelgeheugen van de transpondersleutel zijn bepaalde instellingen van de auto te personaliseren. Het sleutelgeheugen is te gebruiken voor bijvoorbeeld de elektrisch bedienbare best ...

Zie ook:

Hyundai Ioniq Electric. Verzorging van veiligheidsgordels
Veiligheidsgordels mogen niet worden gedemonteerd of gemodificeerd. Verder moet er op worden gelet dat de gordels en de onderdelen daarvan niet beschadigd worden door de scharnieren van de stoelen ...

Volvo V40. Wielen verwisselen - monteren
Het is belangrijk dat het wiel op de juiste manier gemonteerd wordt. Aanbrengen WAARSCHUWING Kruip nooit onder de auto als deze op een krik staat. Laat nooit passagiers in de auto zitten ...

Modellen: