Skoda Octavia: Inleiding voor het onderwerp - Achteruitrijcamera - Hulpsystemen - Rijden - Skoda Octavia - InstructieboekjeSkoda Octavia: Inleiding voor het onderwerp

De achteruitrijcamera (hierna systeem) ondersteunt de bestuurder bij het inparkeren en manoeuvreren door op het infotainmentbeeldscherm (hierna beeldscherm) het gebied achter de wagen te tonen.

Er zijn vier modi voor verschillende situaties tijdens het inparkeren en manoeuvreren beschikbaar. Het wisselen van modus gebeurt met de functietoetsen op het beeldscherm.

ATTENTIE

  • De algemene aanwijzingen m.b.t. het gebruik van de hulpsystemen dienen in acht te worden genomen, in alinea Inleiding voor het onderwerp.
  • Het systeem geeft onafhankelijk van de actuele omgeving van de wagen hulpboxen en -lijnen weer. De bestuurder moet zelf controleren of zich geen obstakel in de gekozen parkeerruimte bevindt en of de wagen veilig hierin kan worden geparkeerd.
  • Let erop dat de cameralens niet vuil is of afgedekt wordt, anders kan de systeemfunctie aanzienlijk beperkt zijn - gevaar voor ongevallen. Informatie over het schoonmaken.

VOORZICHTIG

Let op
De camera kan met een reinigingssysteem zijn uitgerust. Het besproeien volgt automatisch samen met het besproeien van de achterruit.

Achteruitrijcamera

...

Werking

Afb. 260 Inbouwplaats van de camera / detectiebereik achter de wagen De camera voor het registreren van het gebied achter de wagen zit in de greep van de achterklep afb. 260. Bereik achter de ...

Zie ook:

Skoda Octavia. Inleiding voor het onderwerp
Afb. 350 Doorgebrande zekering De afzonderlijke stroomkringen zijn door middel van smeltzekeringen beveiligd. Een doorgebrande zekering is aan een doorgesmolten metalen strookje te herkenne ...

Volvo V40. Tankvulklep - openen/sluiten
De tankvulklep is als volgt te openen/sluiten: Tankvulklep openen/sluiten Open de tankvulklep door de achterkant van de klep wat in te drukken. Trek de klep open. Sluit de klep na het ta ...

Modellen: