Skoda Octavia: Inleiding voor het onderwerp - Achteruitrijcamera - Hulpsystemen - Rijden - Skoda Octavia - InstructieboekjeSkoda Octavia: Inleiding voor het onderwerp

De achteruitrijcamera (hierna systeem) ondersteunt de bestuurder bij het inparkeren en manoeuvreren door op het infotainmentbeeldscherm (hierna beeldscherm) het gebied achter de wagen te tonen.

Er zijn vier modi voor verschillende situaties tijdens het inparkeren en manoeuvreren beschikbaar. Het wisselen van modus gebeurt met de functietoetsen op het beeldscherm.

ATTENTIE

  • De algemene aanwijzingen m.b.t. het gebruik van de hulpsystemen dienen in acht te worden genomen, in alinea Inleiding voor het onderwerp.
  • Het systeem geeft onafhankelijk van de actuele omgeving van de wagen hulpboxen en -lijnen weer. De bestuurder moet zelf controleren of zich geen obstakel in de gekozen parkeerruimte bevindt en of de wagen veilig hierin kan worden geparkeerd.
  • Let erop dat de cameralens niet vuil is of afgedekt wordt, anders kan de systeemfunctie aanzienlijk beperkt zijn - gevaar voor ongevallen. Informatie over het schoonmaken.

VOORZICHTIG

Let op
De camera kan met een reinigingssysteem zijn uitgerust. Het besproeien volgt automatisch samen met het besproeien van de achterruit.

Achteruitrijcamera

...

Werking

Afb. 260 Inbouwplaats van de camera / detectiebereik achter de wagen De camera voor het registreren van het gebied achter de wagen zit in de greep van de achterklep afb. 260. Bereik achter de ...

Zie ook:

Skoda Octavia. Zekeringen in het dashboard - Wagen met links stuur
Afb. 351 Opbergvak aan bestuurderszijde De zekeringenhouder bevindt zich achter het opbergvak aan bestuurderszijde. Zekering vervangen De contactsleutel eruit trekken, het licht en alle ele ...

Skoda Octavia. Kaartschaal
Afb. 221 Functietoetsen voor de kaartschaalwijziging: Infotainment Columbus Afb. 222 Functietoetsen voor de kaartschaalwijziging: Infotainment Amundsen Er bestaat de mogelijkheid om de ...

Modellen: