Mercedes-Benz C-Klasse: Start-stoptoets - Sleutelstanden - Rijden - Rijden en parkeren - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: Start-stoptoets

Algemene aanwijzingen

Als de start-stoptoets in contactslot wordt gestoken, heeft het systeem circa twee seconden herkenningstijd nodig. Daarna kan de start-stoptoets worden gebruikt.

Als de start-stoptoets meerdere keren achter elkaar wordt ingedrukt, komt dit overeen met de verschillende standen van de sleutel in het contactslot. Voorwaarde hiervoor is, dat het rempedaal niet wordt ingedrukt.

Als het rempedaal wordt ingedrukt en de start-stoptoets wordt ingedrukt, start de motor direct.

Door een kortstondige radiografische verbinding tussen auto en sleutel wordt gecontroleerd, of zich een geldige sleutel in de auto bevindt. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens het starten van de motor.

Om de auto te starten zonder actief gebruik van de sleutel: De sleutel niet bewaren: Dit kan de werking van de sleutel nadelig beïnvloeden.

Als de auto met de afstandsbediening van de sleutel of via KEYLESS-GO is vergrendeld, kunt u na korte tijd:

Als de auto met de toets op het voorportier centraal vergrendeld is , kan de motor nog steeds met de start-stoptoets worden gestart.

Tijdens het rijden kan de motor worden afgezet door de start-stoptoets gedurende circa drie seconden in te drukken. Deze functie staat niet in verbinding met de automatische motorstop van het ECO start-stopsysteem.

Sleutel

  Sleutel uit contactslot verwijderen Spanningsvoorziening voor enkele verbruikers, zoals de ruitenwissers ...

Sleutelstanden met start-stoptoets

  Start-stoptoets Contactslot Zodra het contact is ingeschakeld, gaan alle controlelampjes in het combi-instrument ...

Zie ook:

Skoda Octavia. Inleiding voor het onderwerp
ATTENTIE De ruiten altijd voorzichtig en gecontroleerd sluiten. Anders kunt u zichzelf of de passagiers aanzienlijke verwondingen door knellen toebrengen. Het systeem ...

Volvo V40. Snelheidsbegrenzer - beknopte bedieningsinstructies
Een snelheidsbegrenzer (Speed Limiter) is te beschouwen als een omgekeerde cruisecontrol – u regelt de snelheid met het gaspedaal, terwijl de snelheidsbegrenzer voorkomt dat u per ongeluk de voo ...

Modellen: