Mercedes-Benz C-Klasse: Parfumeringssysteem bedienen - Parfumeringssysteem - Temperatuurregelsysteem bedienen - Klimaatregeling - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: Parfumeringssysteem bedienen

WAARSCHUWING

Wanneer kinderen de flacon openen, zouden deze de parfumvloeistof kunnen drinken of in de ogen kunnen krijgen. Er bestaat gevaar voor letsel! Kinderen daarom nooit zonder toezicht in de auto achterlaten.

Wanneer parfumvloeistof gedronken is, naar een arts gaan. Wanneer parfumvloeistof in de ogen terecht is gekomen, de ogen met schoon water uitspoelen. Bij aanhoudende klachten naar een arts gaan.

Milieu-aanwijzing

Volle flacons mogen niet met het huisvuil worden afgevoerd. Ze moeten afzonderlijk worden ingezameld en op milieuvriendelijke wijze worden gerecycled.
Volle flacons op milieuvriendelijke wijze afvoeren en bij een afval inzamelstation inleveren.

Parfumeringssysteem

Flacondop
Flacon

Het parfumeringssysteem kan bijdragen aan een aangenaam klimaat in het interieur.

Via het multimediasysteem kunt u

De volgende omstandigheden kunnen invloed op de perceptie van de geurintensiteit hebben:

Het parfumeringssysteem is alleen bij een gesloten dashboardkastje actief.

Een voorgevulde flacon maakt deel uit van het parfumeringssysteem. Verder kan worden gekozen tussen voorgevulde flacons en een lege, zelf navulbare flacon.

Als een lege flacon opnieuw wordt gevuld, ook het separate, bij de flacon gevoegde informatieblad in acht nemen.

Aanwijzing 

Wanneer niet de originele Mercedes-Benz interieurparfum wordt gebruikt, de waarschuwingen op de verpakking van de parfumvloeistof in acht nemen.

 

De voorgevulde flacon niet opnieuw vullen wanneer de parfumvloeistof verbruikt is. De gebruikte flacon daarbij afvoeren.

- Flacon aanbrengen: Het dashboardkastje openen .

- De flacon tot de aanslag in de houder schuiven.

- Flacon verwijderen: De flacon eruit trekken.

- Flacon vullen: De flacondop van de lege, zelf navulbare flacon losdraaien.

- De flacon bijvullen met maximaal 15 ml van de gewenste parfumvloeistof.

- De flacondop op de flacon schroeven.

Aanwijzing 

De parfumflacon altijd alleen maar buiten de auto vullen. Anders zou gemorste parfumvloeistof het interieur kunnen vervuilen.

 

De lege, zelf navulbare flacon altijd met dezelfde parfumvloeistof vullen. Alleen op die manier kunnen optimale resultaten bij de parfumering worden bereikt.

Parfumeringssysteem

...

Problemen met het parfumeringssysteem

Probleem Mogelijke oorzaken/gevolgen en ► Oplossingen Het interieur wordt ondanks een ingeschakeld parfumeringssysteem niet geparfumee ...

Zie ook:

Mercedes-Benz C-Klasse. Extra instellingen
  Stand van de uitlaatgasklep ECO start-stopsysteem ESP Onderstel ...

Volvo V40. Rijbaanassistent - bediening
De rijbaanassistent wordt in verschillende situaties gecompleteerd met duidelijke grafische voorstellingen op het instrumentenpaneel. Hier volgen enkele voorbeelden: N.B. Het LKA staat uit ...

Modellen: