Mercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen - Boordcomputer en meldingen - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

WAARSCHUWING

Als u tijdens het rijden in de auto geïntegreerde informatiesystemen en communicatieapparatuur bedient, kunt u van de verkeerssituatie worden afgeleid. Bovendien kunt u de controle over de auto verliezen. Er bestaat gevaar voor ongevallen!

Deze apparatuur alleen bedienen als de verkeerssituatie dit toelaat. Als u een veilig gebruik niet kunt garanderen, de auto op een veilige plaats tot stilstand brengen en de bediening bij stilstaande auto uitvoeren.

 

Bij het bedienen van de boordcomputer de wettelijke bepalingen in acht nemen van het land waarin u zich bevindt.

WAARSCHUWING

Als het instrumentenpaneel is uitgevallen of een storing vertoont, kunt u functiebeperkingen van veiligheidsrelevante systemen niet herkennen. De bedrijfsveiligheid van de auto kan nadelig beïnvloed zijn. Er bestaat gevaar voor ongevallen!

Voorzichtig verder rijden. De auto direct laten controleren bij een gekwalificeerde werkplaats.

 

Als de bedrijfsveiligheid van de auto nadelig beïnvloed is, deze direct op een veilige plaats stoppen. Contact opnemen met een gekwalificeerde werkplaats.

De boordcomputer toont op het multifunctioneel display alleen displaymeldingen en waarschuwingen van bepaalde systemen. Daarom erop letten dat de auto altijd bedrijfszeker is.

Voor het overzicht de afbeelding van het combi-instrument raadplegen .

Hybride voertuigen: Beslist de afzonderlijke handleiding lezen. Anders kunt u gevaren niet herkennen.

Boordcomputer en meldingen

...

Meldingen en bediening

...

Zie ook:

Skoda Octavia. Werking
Afb. 267 Systeemtoets De systeemondersteuning vindt op de volgende manier plaats. Tijdens het zoeken naar een parkeerruimte wordt de parkeerruimtegrootte gemeten en geanalyseerd. Op het d ...

Skoda Octavia. Binnenspiegel
Inleiding voor het onderwerp ATTENTIE Buitenspiegels vergroten het gezichtsveld, maar laten objecten kleiner en verder weg lijken. Daarom de binnenspiegel gebruiken om de afstand tot a ...

Modellen: