Mercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen - Geheugenfunctie - Stoelen, stuurwiel en spiegels - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

WAARSCHUWING

Wanneer u tijdens het rijden de geheugenfunctie aan bestuurderszijde gebruikt, kunt u door de instelbewegingen de controle over de auto verliezen. Er bestaat gevaar voor ongevallen!

De geheugenfunctie aan bestuurderszijde alleen gebruiken als de auto stilstaat.

WAARSCHUWING

Wanneer de geheugenfunctie de stoel of de stuurkolom instelt, kunnen u en andere inzittenden - in het bijzonder kinderen - bekneld raken. Er bestaat gevaar voor letsel!

Tijdens de instelling van de geheugenfunctie controleren, of er niemand met een lichaamsdeel in het bewegingsgebied van de stoel of de stuurkolom komt. Wanneer iemand bekneld raakt, de positietoets van de geheugenfunctie direct loslaten. De instelling wordt onderbroken.

WAARSCHUWING

Wanneer kinderen de geheugenfunctie activeren kunnen ze bekneld raken, in het bijzonder wanneer er geen toezicht is. Er bestaat gevaar voor letsel!

Bij het verlaten van de auto altijd de sleutel meenemen en de auto vergrendelen. Kinderen nooit zonder toezicht in de auto achterlaten.

 

De geheugenfunctie kan te allen tijde worden opgeroepen, bijvoorbeeld ook als de sleutel zich niet in het contactslot bevindt.

Geheugenfunctie

...

Instellingen opslaan

Met de geheugenfunctie kunnen drie verschillende instellingen worden opgeslagen, bijvoorbeeld voor verschillende personen. Op één geheugenpositie worden de volgende instellingen opgeslagen ...

Zie ook:

Skoda Octavia. Wijziging van de kaartrichting
Afb. 223 Wijziging van kaartrichting Een wijziging van de kaartrichting is onder de volgende voorwaarden mogelijk. De kaart bevindt zich in de 2D-weergave. De kaart is gecentreerd (de func ...

Skoda Octavia. Bekerhouders
Afb. 98 Bekerhouders voorin / achterin De bekerhouders bevinden zich voorin in de middenconsole A en in de armsteun achterin B afb. 98. In de bekerhouders kunnen twee bekers worden geplaatst. ...

Modellen: