Mercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen - In- en uitstaphulp - Stuurwiel - Stoelen, stuurwiel en spiegels - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

WAARSCHUWING

Wanneer de in- en uitstaphulp de stuurkolom instelt, kunnen u en andere inzittenden - in het bijzonder kinderen - bekneld raken. Er bestaat gevaar voor letsel!

Tijdens de instelling van de in- en uitstaphulp controleren, of er niemand met een lichaamsdeel in het bewegingsgebied van de stuurkolom komt.

Als gevaar van bekneld raken door het stuurwiel dreigt, de instelhendel van het stuurwiel bewegen. De instelling wordt onderbroken.  

Het instellen kan wordt gestopt door het drukken van een positietoets van de geheugenfunctie. Deze functie is alleen bij auto's met geheugenfunctie aanwezig.

WAARSCHUWING

Wanneer kinderen de in- en uitstaphulp activeren kunnen ze bekneld raken, in het bijzonder wanneer ze zonder toezicht zijn. Er bestaat gevaar voor letsel!

Bij het verlaten van de auto altijd de sleutel meenemen en de auto vergrendelen. Kinderen nooit zonder toezicht in de auto achterlaten.

WAARSCHUWING

Wanneer u wegrijdt terwijl de in- en uitstaphulp een instelling uitvoert, kunt u de controle over de auto verliezen. Er bestaat gevaar voor ongevallen!

Voor het wegrijden altijd wachten tot de instelling is beƫindigd.

 

De in- en uitstaphulp vergemakkelijkt het in- en uitstappen.

De in- en uitstaphulp kan met het multimediasysteem worden in- of uitgeschakeld (zie de digitale handleiding).  

In- en uitstaphulp

...

Positie van het stuurwiel bij actieve in- en uitstaphulp

Het stuurwiel zwenkt omhoog, als: de sleutel uit het contactslot wordt verwijderd met KEYLESS-GO of KEYLESS-GO-startfunctie: Het b ...

Zie ook:

Hyundai Ioniq Electric. Standen van de auto
WAARSCHUWING Draag altijd geschikte schoenen tijdens het rijden. Ongeschikte schoenen, zoals schoenen met hoge hakken, skischoenen, sandalen, teenslippers, enz. kun ...

Seat Leon. Stoelen en hoofdsteunen verstellen
Stoelen handmatig verstellen ATTENTIE Belangrijke informatie, tips, adviezen en waarschuwingen die u in het belang van uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw passagiers moet lezen ...

Modellen: