Mercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen - Kindersloten - Kinderen in de auto - Veiligheid - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: Belangrijke veiligheidsaanwijzingen

WAARSCHUWING 

Als kinderen meerijden, kunnen deze: Er bestaat gevaar voor letsel en ongevallen!

Als kinderen meerijden, altijd de aanwezige kinderbeveiligingen activeren. Als u het voertuig verlaat, deze altijd vergrendelen en de sleutel meenemen. Kinderen nooit zonder toezicht in het voertuig achterlaten.

Kinderbeveiliging voor:

WAARSCHUWING 

Als kinderen zonder toezicht in de auto worden achtergelaten, kunnen ze de auto in beweging zetten door bijvoorbeeld: Tevens kunnen ze de uitrusting van de auto bedienen en bekneld raken. Er bestaat gevaar voor letsel en ongevallen!

Bij het verlaten van de auto altijd de sleutel meenemen en de auto vergrendelen. Kinderen nooit zonder toezicht in de auto achterlaten.

Waarschuwing

Als personen - in het bijzonder kinderen - langdurig aan hoge of lage temperaturen worden blootgesteld, bestaat gevaar voor letsel of zelfs levensgevaar! Personen - in het bijzonder kinderen - nooit zonder toezicht in het voertuig achterlaten.

Waarschuwing

Als het kinderzitje aan directe zonnestraling wordt blootgesteld, kunnen onderdelen hiervan zeer heet worden. Kinderen kunnen zich aan deze onderdelen branden, in het bijzonder aan metalen onderdelen van het kinderzitje. Gevaar voor letsel!

Als het voertuig met het kind wordt verlaten, altijd erop letten dat het kinderzitje niet aan directe zonnestraling wordt blootgesteld. Het kinderzitje bijvoorbeeld met een deken afdekken. Als het kinderzitje aan directe zonnestraling is blootgesteld, dit laten afkoelen voordat het kind erin wordt gezet. Kinderen nooit zonder toezicht in het voertuig achterlaten.

Kindersloten

...

Kinderslot voor achterportieren

Met het kinderslot van de achterportieren kan elk portier afzonderlijk worden beveiligd. Een beveiligd portier kan niet van binnen uit worden geopend. Als de auto ontgrendeld ...

Zie ook:

Volvo V40. Banden - slijtage-indicator
Een slijtage-indicator toont de status van de profieldiepte van de band. Slijtage-indicatoren. Slijtage-indicatoren zijn smalle ophogingen die dwars op het bandenprofiel staan. Op de zijkant va ...

Mercedes-Benz C-Klasse. Kinderslot voor zijruiten achterin
- Vergrendelen of ontgrendelen: De toets indrukken. Als controlelampje brandt, is de bediening van de zijruiten achterin ge ...

Modellen: