Mercedes-Benz C-Klasse: Automatisch bedienen (auto's met handgeschakelde 
versnellingsbak) - Elektrische parkeerrem - Parkeren - Rijden en parkeren - Mercedes-Benz C-Klasse - InstructieboekjeMercedes-Benz C-Klasse: Automatisch bedienen (auto's met handgeschakelde versnellingsbak)

Mercedes-Benz C-Klasse / Mercedes-Benz C-Klasse - Instructieboekje / Rijden en parkeren / Parkeren / Elektrische parkeerrem / Automatisch bedienen (auto's met handgeschakelde versnellingsbak)

  Als de HOLD-functie de auto in stilstand vasthoudt, wordt de elektrische parkeerrem automatisch ingeschakeld.

Tevens moet aan ten minste een van de volgende voorwaarden voldaan zijn:

Het rode controlelampje in het combi-instrument gaat branden.

De elektrische parkeerrem wordt niet automatisch bediend, als de motor door het ECO start-stopsysteem wordt afgezet.

Automatisch vrijzetten

  Als aan alle volgende voorwaarden is voldaan, wordt de elektrische parkeerrem van de auto automatisch vrijgezet: Auto's met automatische transmissie: Als de transmissie in de stand staat, moet het kofferdeksel gesloten zijn.

Auto's met handgeschakelde versnellingsbak: Als de achteruitversnelling ingeschakeld is, moet het kofferdeksel gesloten zijn.

Als de gordel niet is omgegespt en de elektrische parkeerrem automatisch moet worden vrijgezet, moet aan de volgende voorwaarden voldaan zijn: Erop letten, dat het gaspedaal niet onbedoeld wordt ingedrukt. Anders wordt de parkeerrem vrijgezet en gaat de auto rollen.

Automatisch bedienen (auto's met automatische transmissie)

  De elektrische parkeerrem wordt automatisch bediend, als de transmissie in de stand staat en de motor afgezet is of de bestuurder geen ve ...

Noodremming

  In geval van nood kan de auto ook tijdens het rijden met de elektrische parkeerrem worden afgeremd. - Tijdens het rijden de handgreep van d ...

Zie ook:

Renault Megane. Koelvloeistof
Koelvloeistof Bij stilstaande motor en op een horizontale ondergrond, moet het peil bij koude motor liggen tussen de merktekens "MINI" en "MAXI" aangegeven op het koelvloeistofreservoir 1. Vu ...

Renault Megane. Afmetingen
Vijfdeursuitvoering   Break uitvoering   Vierdeursuitvoeringen   Gegevens van de motor ...

Modellen: