Mazda 6: Onderhoudsmonitor (Type A/Type B audio) - Onderhoudsmonitor - Periodieke onderhoudsbeurten - Onderhoud en verzorging - Mazda 6 - Instructieboekje (2017)Mazda 6: Onderhoudsmonitor (Type A/Type B audio)

"Olie verversen" met flexibele instelling *1 is beschikbaar. Raadpleeg een officiële Mazda reparateur voor details *2 . Wanneer de flexibele instelling voor het tijdstip van het verversen van de motorolie is geselecteerd, gaat het moersleutelindicatielampje in de instrumentengroep branden wanneer de resterende gebruiksduur van de olie minder is dan 1.000 km of het resterende aantal dagen minder is dan 15 (naargelang de situatie welke zich het eerst voordoet).

Terugstelmethode

Houd met het contact uitgeschakeld de keuzeschakelaar ingedrukt en schakel het contact vervolgens in. Blijf de keuzeschakelaar gedurende 5 seconden of langer ingedrukt houden.

Het hoofdwaarschuwingslampje gaat gedurende enkele seconden knipperen wanneer het resetten voltooid is.

Periodieke onderhoudsbeurten

*1 Er is een flexibele instelling voor het tijdstip van het verversen van de motorolie beschikbaar (alleen bepaalde modellen). Op basis van de gebruiksomstandigheden van de motor, berekent de boordcomputer in uw auto de resterende gebruiksduur van de olie.
*2 Wanneer de flexibele instelling voor het tijdstip van het verversen van de motorolie is geselecteerd, moet het systeem bij elke olieverversing teruggesteld worden, ongeacht het verschijnen van het moersleutelindicatielampje.

Onderhoudsmonitor

...

Onderhoudsmonitor (Type C/Type D audio)

1. Selecteer het pictogram op het thuisscherm voor het tonen van het "Applicaties" scherm. 2. Selecteer "Monitor voertuigstatus" voor het weergeven van de huidige waarschuwingen. 3. Selec ...

Zie ook:

Volvo V40. Oververhitting
In bepaalde omstandigheden, bij zware belasting op steile hellingen en warm weer, bestaat het gevaar dat de motor en de aandrijflijn oververhit raken – vooral bij het vervoer van een zware ladin ...

Mercedes-Benz C-Klasse. Mobiele telefoon met telefoonmodule aansluiten
Algemene aanwijzingen Wanneer uw mobiele telefoon voor het eerst in combinatie met de module en het multimediasysteem wordt gebruikt, moet de telefoon worden gezocht en vervolgens worde ...

Modellen: