Mazda 6: Gebruik van dit instructieboekje - Mazda 6 - Instructieboekje (2017)Mazda 6: Gebruik van dit instructieboekje

Mazda 6 / Mazda 6 - Instructieboekje (2017) / Gebruik van dit instructieboekje

Wij willen u er bij helpen optimaal van het rijden met uw auto te kunnen genieten.

Wanneer u dit instructieboekje volledig doorleest, kan dit in belangrijke mate aan uw rijplezier bijdragen.

Illustraties vormen een aanvulling op de tekst van dit instructieboekje en geven een nadere verklaring voor een optimaal gebruik van uw Mazda.

Als u dit instructieboekje leest, zult u op de hoogte gesteld worden van de diverse voorzieningen en belangrijke veiligheidstips en informatie over het rijden onder diverse rijomstandigheden aantreffen.

Onderstaand symbool in dit instructieboekje betekent "Dit niet doen" of "Laat dit niet gebeuren".Gebruik van dit instructieboekje

Bij verwijzingen voor wat betreft links en rechts wordt de rijrichting van de auto als uitgangspunt genomen. Alhoewel in dit instructieboekje een model met links stuur wordt uiteengezet, is dit ook van toepassing op modellen met rechts stuur.

Index: Een goede plaats om te beginnen is de index, een alfabetische inhoudsopgave van alle informatie die in dit instructieboekje is opgenomen.

Overal in dit instructieboekje vindt u termen als WAARSCHUWING, OPGELET en OPMERKING.

WAARSCHUWING

Een WAARSCHUWING geeft een situatie aan waarbij de kans bestaat op ernstig letsel of een ongeluk met dodelijke afloop indien de waarschuwing niet in acht wordt genomen.

 

OPGELET

De term OPGELET geeft een situatie aan waarbij de kans bestaat op lichamelijk letsel en/of beschadiging van uw auto, indien de raadgeving niet in acht wordt genomen.

 

OPMERKING

De term OPMERKING geeft informatie en soms een suggestie welke behulpzaam kan zijn voor het optimale gebruik van uw auto.

Het volgende symbool dat u op bepaalde onderdelen van de auto aantreft geeft aan dat deze handleiding informatie over het onderdeel bevat.

Zie het instructieboekje voor een nadere verklaring.Gebruik van dit instructieboekje

Mazda 6 - Instructieboekje (2017)

 ...

Afbeeldingenindex

...

Zie ook:

Volvo V40. Collision Warning - werking
Functie-overzicht Audiovisueel waarschuwingssignaal wanneer een botsing dreigt. Radarsensor Camerasensor Collision Warning met Auto Brake voert drie onderdelen uit in de volgende vol ...

Hyundai Ioniq Electric. EV-modus
Als u het EV-menu in het AVN homescherm selecteert of de EV-toets aan de rechterzijde van het bedieningspaneel voor de airconditioning inschakelt, kunt u de EV-modus oproepen. Raadpleeg het afz ...

Modellen: