Mazda 6: AUX/USB modus - Audio-installatie - Interieurvoorzieningen - Mazda 6 - Instructieboekje (2017)Mazda 6: AUX/USB modus

Audio kan weergegeven worden via de autoluidsprekers door in de handel verkrijgbare draagbare audioapparatuur aan te sluiten op de ingang voor extra apparatuur.

Een in de handel verkrijgbare, impedantievrije (3,5) stereo ministekkerkabel is vereist. Neem contact op met een deskundige reparateur, bij voorkeur een officiële Mazda reparateur voor bijzonderheden.

Ook kan audio weergegeven worden via de audio-installatie van de auto door een USB apparaat de USB poort aan te sluiten.

OPMERKING (Type C/Type D) De SD-kaartgleuf is voor het navigatiesysteem. Bij voertuigen uitgerust met navigatiesysteem, wordt de SD-kaart (origineel Mazda) met de opgeslagen kaartgegevens in de SDkaartgleuf gestoken en gebruikt.

Type A/Type B

Type A/Type B

Type C/Type D

Type C/Type D

  1. Gebruik van de AUX modus (Type A/Type B)
  2. Gebruik van de USB modus (Type A/Type B)
  3. Gebruik van de iPod modus (Type A/Type B)
  4. Gebruik van de AUX modus (Type C/Type D)
  5. Gebruik van de USB modus (Type C/Type D)
WAARSCHUWING

De draagbare audioapparatuur of een soortgelijk product niet afstellen tijdens het rijden: Afstellen van de draagbare audioapparatuur of een soortgelijk product tijdens het rijden is gevaarlijk, aangezien u hierdoor van de besturing van de auto kan worden afgeleid, waardoor een ernstig ongeluk kan ontstaan. De draagbare audioapparatuur of een soortgelijk product altijd afstellen wanneer de auto is stopgezet.

 

OPGELET Afhankelijk van de draagbare audioapparatuur is het mogelijk dat storing optreedt wanneer de apparatuur aangesloten wordt op de stekkerbus voor accessoires van de auto. (Als er storing optreedt, de stekkerbus voor accessoires niet gebruiken.)

 

OPMERKING
  • Het is mogelijk dat deze modus niet bruikbaar is afhankelijk van het draagbare audio-apparaat dat wordt aangesloten.
  • Lees alvorens de ingang voor extra apparatuur/USB poort te gebruiken, de instructiehandleiding voor het draagbare audioapparaat.
  • Gebruik een in de handel verkrijgbare, impedantievrije (3,5) stereo ministekker voor aansluiting van de draagbare audioapparatuur op de ingang voor extra apparatuur.

    Lees alvorens de ingang voor extra apparatuur te gebruiken de instructies van de fabrikant voor het aansluiten van draagbare audioapparatuur op de ingang voor extra apparatuur.

  • Om te voorkomen dat de accu uitgeput raakt, de hulpaansluitingen niet gedurende langere tijd gebruiken wanneer de motor stopgezet is of stationair draait.
  • Wanneer apparatuur wordt aangesloten op de ingang voor extra apparatuur of USB poort, kan er zich storing voordoen afhankelijk van de aangesloten apparatuur. Als de apparatuur is aangesloten op de stekkerbus voor accessoires van de auto, kan de storing gereduceerd worden door de apparatuur uit de stekkerbus voor accessoires los te maken.

Audio-uit toets

Druk eenmaal op de audio-uit toets ( ) om het audiogeluid uit te schakelen, druk nogmaals op de toets om het audiogeluid weer in te schakelen. OPMERKING Als het contact op uit wordt gezet ...

Gebruik van het USB poort/ingang voor extra apparatuur

Type A/Type B Type C/Type D Aansluiting van een apparaat 1. Open het consoledeksel. 2. Als de AUX ingang of USB poort voorzien is van een afdekkapje, het afdekkapje verwijderen. 3. ...

Zie ook:

Volvo V40. Slepen
Bij het slepen wordt de auto met behulp van een sleepkabel voortgetrokken door een ander voertuig. Ga alvorens te slepen na wat de wettelijk voorgeschreven maximumsnelheid voor slepen is. Sch ...

Volvo V40. Brandstof tanken
De brandstoftank is voorzien van een doploos tanksysteem. Tanken gaat als volgt: Open de tankvulklep. Kies een brandstof die is goedgekeurd voor gebruik in de auto op basis van de aandu ...

Modellen: