Hyundai Ioniq Electric: Opbergvak - Handige voorzieningen in uw auto - Hyundai Ioniq Electric - InstructieboekjeHyundai Ioniq Electric: Opbergvak

WAARSCHUWING
Bewaar nooit aanstekers of andere brandbare of explosieve materialen in de auto. Deze kunnen ontploffen of vlam vatten wanneer de auto gedurende lange tijd blootgesteld staat aan hoge temperaturen.

 

WAARSCHUWING
Houd de deksels van de opbergvakken tijdens het rijden ALTIJD goed gesloten. De voorwerpen in uw auto hebben dezelfde snelheid als uw auto.

Bij een noodstop of een uitwijkmanoeuvre of in het geval van een aanrijding kunnen deze voorwerpen uit het opbergvak vliegen en verwondingen veroorzaken als ze de bestuurder of een passagier raken.

 

AANWIJZING
Laat geen waardevolle spullen achter in de opbergvakken, om diefstal te voorkomen.

Opbergvak middenconsole

Opbergvak middenconsole 

Openen : Druk op de knop (1).

Dashboardkastje

Dashboardkastje 

Openen: Trek aan de hendel (1).

WAARSCHUWING
Sluit ALTIJD het dashboardkastje na gebruik.

Als bij een ongeval de klep van het dashboardkastje is geopend, kan deze ernstig letsel bij de voorpassagier veroorzaken, ook al draagt hij zijn veiligheidsgordel.

Opbergvak voor zonnebril

Opbergvak voor zonnebril 

Openen : Druk op het deksel om het opbergvak langzaam te openen.

Plaats uw zonnebril met de glazen naar boven gericht in het opbergvak.

Sluiten : Duw het opbergvak weer dicht.

Controleer of het opbergvak voor de zonnebril goed dicht zit alvorens te gaan rijden.

WAARSCHUWING
  • Bewaar geen andere voorwerpen dan een zonnebril in het opbergvak. Andere voorwerpen kunnen bij een aanrijding of een noodstop uit het opbergvak worden geslingerd, waardoor de inzittenden letsel kunnen oplopen.
  • Open het opbergvak voor de zonnebril niet als de auto rijdt.

    Het openen van het opbergvak kan het zicht naar achteren in de binnenspiegel belemmeren.

  • Druk de bril niet in het opbergvak als deze er niet goed in past. U kunt gewond raken als u het opbergvak probeert te openen terwijl de bril in de houder zit vastgeklemd.

Multifunctioneel vak

Multifunctioneel vak 

Gebruik het multifunctionele vak voor het opbergen van kleine voorwerpen.

WAARSCHUWING
Berg geen voorwerpen op in het multifunctionele vak die bij een noodstop of een ongeval naar buiten geslingerd kunnen worden en ernstig letsel zouden kunnen veroorzaken.

Automatisch ontwasemingssysteem

  Het automatische ontwasemingssysteem verkleint de kans op het beslaan van de binnenzijde van de voorruit doordat de aanwezigheid van vocht aan de binnenzijde van de voorruit automatisch ...

Overige voorzieningen

...

Zie ook:

Mercedes-Benz C-Klasse. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen
AdBlue is een in water oplosbare vloeistof voor de uitlaatgasnabehandeling bij dieselmotoren. Het is: niet-giftig kleur- en reukloos niet-b ...

Skoda Octavia. Kogelkop monteren - 2e stap
Afb. 302 Slot vergrendelen: Sleutelvariant 1 / sleutelvariant 2 Afb. 303 Kap op het slot aanbrengen Geldt voor sleutelvariant 1 De sleutel A in pijlrichting 1 draaien, zodat de groene ...

Modellen: