Hyundai Ioniq Electric: Draadloos laadsysteem mobiele telefoon (indien van toepassing) - Overige voorzieningen - Handige voorzieningen in uw auto - Hyundai Ioniq Electric - InstructieboekjeHyundai Ioniq Electric: Draadloos laadsysteem mobiele telefoon (indien van toepassing)

Draadloos laadsysteem mobiele telefoon 

Er bevindt zich een draadloos laadsysteem voor de mobiele telefoon in de voorconsole.

Het systeem is beschikbaar wanneer alle portieren zijn gesloten en de startknop in stand ACC/ON staat.

Opladen van een mobiele telefoon

Het draadloze laadsysteem voor mobiele telefoons kan alleen mobiele telefoons met Qi-ondersteuning ( ) opladen. Raadpleeg de sticker op de batterij van uw mobiele telefoon of ga naar de website van de fabrikant van uw mobiele telefoon om te zien of uw mobiele telefoon de Qitechnologie ondersteunt.

Het draadloos laden start wanneer u een mobiele telefoon met Qiondersteuning op de draadloze lader plaatst.

 1. Verwijder andere voorwerpen, ook de Smart Key, van de draadloze lader. Anders wordt het draadloos laden mogelijk onderbroken.
 2. Tijdens het laadproces brandt het controlelampje oranje. Wanneer het laadproces is voltooid, wordt het controlelampje groen.
 3. U kunt de functie voor draadloos laden in- en uitschakelen in de modus Gebruikersinstellingen in het instrumentenpaneel.

  (Raadpleeg voor meer informatie "LCD-modus" in dit hoofdstuk.)

Wijzig de positie van de mobiele telefoon iets wanneer de mobiele telefoon niet wordt opgeladen.

Controleer of het controlelampje oranje brandt. Afhankelijk van het type mobiele telefoon wordt het controlelampje mogelijk niet groen, ook al is het laadproces voltooid. Het controlelampje knippert gedurende 10 seconden oranje wanneer er een storing is in het draadloze laadsysteem.

Stop in dit geval het laadproces tijdelijk en probeer vervolgens opnieuw om uw mobiele telefoon draadloos op te laden.

Het systeem waarschuwt u met een melding op het LCD-display wanneer u de mobiele telefoon niet van de draadloze lader haalt terwijl het voorportier is geopend en de startknop in stand OFF staat.

AANWIJZING
 • Het draadloze laadsysteem voor mobiele telefoons ondersteunt bepaalde mobiele telefoons die geen Qi-specificatie ( )hebben mogelijk niet.
 • Plaats uw mobiele telefoon in het midden van het draadloze laadsysteem voor mobiele telefoons. Wanneer uw mobiele telefoon iets te veel naar één kant ligt, neemt de laadsnelheid mogelijk af.
 • Het draadloze laden stopt mogelijk tijdelijk wanneer de Smart Key wordt bediend (bijv.

  starten van de auto, openen van de portieren, sluiten van de portieren).

 • Bij sommige mobiele telefoons wordt het controlelampje mogelijk niet groen, zelfs niet wanneer het draadloze laden volledig is voltooid.
 • Het draadloze laden stopt mogelijk tijdelijk wanneer de temperatuur in het draadloze laadsysteem voor mobiele telefoons abnormaal toeneemt.

  Het draadloze laden wordt weer gestart wanneer de temperatuur voldoende is gedaald.

 • Het draadloze laden stopt mogelijk tijdelijk wanneer zich een metalen voorwerp, zoals een munt, tussen het draadloze laadsysteem voor mobiele telefoons en de mobiele telefoon bevindt.

12V-aansluiting (indien van toepassing)

  De 12V-aansluiting is ontworpen om mobiele telefoons en andere apparaten die in de auto gebruikt kunnen worden, op te laden. Deze apparaten mogen niet meer dan 180 W afnemen als de auto in ...

Aansteker (indien van toepassing)

  Om de aansteker te kunnen gebruiken moet de startknop in stand ACC of ON staan. Druk de aansteker volledig in de fitting. Als het element verwarmd is, springt de aansteker een stukje naar ...

Zie ook:

Renault Megane. Klok en buitentemperatuur
De tijd en/of de buitentemperatuur worden aangegeven op het bedieningsscherm 2 Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de uitrusting Buitentemperatuurmeter Bijzonderheid: Bij een buitentemperatu ...

Mazda 6. Vermoeidheidswaarschuwing (DAA)
De vermoeidheidswaarschuwing (DAA) is een systeem dat vermoeidheid en verminderde aandacht van de bestuurder bespeurt en raadt de bestuurder aan een rustpauze te nemen. Wanneer de auto binnen ...

Modellen: