Hyundai Ioniq Electric: 12V-aansluiting (indien van toepassing) - Overige voorzieningen - Handige voorzieningen in uw auto - Hyundai Ioniq Electric - InstructieboekjeHyundai Ioniq Electric: 12V-aansluiting (indien van toepassing)

12V-aansluiting 

De 12V-aansluiting is ontworpen om mobiele telefoons en andere apparaten die in de auto gebruikt kunnen worden, op te laden. Deze apparaten mogen niet meer dan 180 W afnemen als de auto in de Readystatus ( ) staat.

WAARSCHUWING
Voorkom dat u een elektrische schok krijgt. Steek geen vingers of vreemde voorwerpen (pen, enz.) in een 12V-aansluiting en raak de aansluiting niet aan met natte handen.

 

AANWIJZING

Beschadiging van de 12Vaansluitingen voorkomen:

  • Gebruik de 12V-aansluiting alleen als de auto in de Readymodus ( ) staat en verwijder de plug van het apparaat na gebruik uit de aansluiting. Het gebruik van de 12V-aansluiting gedurende langere tijd als de auto uit staat, kan ertoe leiden dat de accu te ver ontladen raakt.
  • Alleen voor het aansluiten van elektrische apparatuur die werkt op 12 V en een elektrisch vermogen heeft van maximaal 180 W.
  • Zet de airconditioning of de verwarming in de laagste stand als de 12V-aansluiting wordt gebruikt.
  • Plaats het afdekkapje op de aansluiting wanneer deze niet wordt gebruikt.
  • Sommige elektronische apparaten die op de 12Vaansluiting worden aangesloten, kunnen storingen veroorzaken.

    De problemen kunnen variƫren van een slechte radio-ontvangst tot storingen in de elektronische systemen en apparaten in de auto.

  • Steek de stekker zo ver mogelijk in de aansluiting. Als de stekker geen goed contact maakt, kan deze oververhit raken of kan de zekering defect raken.
  • Sluit elektrische/elektronische apparatuur met een accu alleen aan als deze zijn voorzien van een tegenstroombeveiliging. Anders kan de stroom van de accu terugstromen naar het elektrische/ elektronische systeem van de auto en storingen veroorzaken.

Zonneklep

  Trek de zonneklep omlaag om deze te kunnen gebruiken. Trek de zonneklep omlaag, neem hem uit de steun (1) en draai hem naar de zijruit (2) om bescherming te verkrijgen tegen zon van opzij. ...

Draadloos laadsysteem mobiele telefoon (indien van toepassing)

  Er bevindt zich een draadloos laadsysteem voor de mobiele telefoon in de voorconsole. Het systeem is beschikbaar wanneer alle portieren zijn gesloten en de startknop in stand ACC/ON sta ...

Zie ook:

Mazda 6. Afzonderlijk neerklapbaar
Door het neerklappen van de rugleuningen van de achterzitting kan de bagageruimte uitgebreid worden. WAARSCHUWINGNooit rijden wanneer inzittenden op de neergeklapte rugleuningen of in de bag ...

Mercedes-Benz C-Klasse. Automatische maatregelen na een ongeval
Direct na een ongeval kunnen, afhankelijk van de soort en de ernst van het ongeval, de volgende maatregelen worden gestart: Inschakelen van de alarmknipperlichtinstallatie ...

Modellen: