Hyundai Ioniq Electric: Aanvullende voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de veiligheid - Airbag - aanvullend veiligheidssysteem - Veiligheidssysteem van uw auto - Hyundai Ioniq Electric - InstructieboekjeHyundai Ioniq Electric: Aanvullende voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de veiligheid

De inzittenden moeten tijdens het rijden niet uit hun stoel komen of van plaats wisselen. Een inzittende die zijn veiligheidsgordel niet draagt, kan tijdens een aanrijding of een noodstop door de auto worden geslingerd, tegen andere inzittenden aan worden geslingerd of zelfs uit de auto worden geslingerd.

Bevestig geen accessoires aan de veiligheidsgordels. Accessoires die claimen het comfort voor de inzittenden te verbeteren of die de gordel anders geleiden, kunnen de beschermende werking van de veiligheidsgordel in negatieve zin beïnvloeden en de kans op ernstig letsel bij een aanrijding vergroten.

Modificeer de voorstoelen niet.

Modificatie van de voorstoelen kan de werking van de sensoren van het aanvullend veiligheidssysteem of van de zijairbags in negatieve zin beïnvloeden.

Plaats niets onder de voorstoelen.

Het plaatsen van voorwerpen onder de voorstoelen kan de werking van de sensoren van het aanvullend veiligheidssysteem of van de bedrading in negatieve zin beïnvloeden.

Voorkom dat portieren hard worden geraakt. Voorkom dat de portieren hard worden geraakt als de startknop in stand ON staat: dit kan tot gevolg hebben dat de airbags worden geactiveerd.

Monteren van accessoires of modificaties aan uw met airbags uitgeruste auto

Als u modificaties aan het chassis, de bumper, de voorzijde, het plaatwerk opzij of de rijhoogte aanbrengt of laat aanbrengen, kan dat invloed hebben op de werking van het airbagsysteem van uw auto.

Waarschuwingslabels airbags

Waarschuwingslabels airbags

De waarschuwingslabels van de airbags zijn bedoeld om de passagiers te waarschuwen voor de mogelijke gevaren van het airbagsysteem.

Lees alle informatie over de airbags van uw auto in dit instructieboekje.

Onderhoud aanvullend veiligheidssysteem

Het aanvullende veiligheidssysteem is nagenoeg onderhoudsvrij en bevat geen onderdelen waaraan u zelf veilig onderhoud kunt plegen. Als het waarschuwingslampje AIRBAG niet gaat branden wanneer de ...

Handige voorzieningen in uw auto

...

Zie ook:

Skoda Octavia. Beschrijving - Infotainment Amundsen
Afb. 160 Infotainment Amundsen Draaiknop voor het in- en uitschakelen van het infotainment, instellen van het volume Draaiknop voor oproepen en bevestigingen - Menu Radio - Menu Medi ...

Mercedes-Benz C-Klasse. Belangrijke veiligheidsaanwijzingen
Informatie  De RACE START mag niet bij normaal weggebruik worden gebruikt. De RACE START mag alleen op afgesloten circuits, buiten het publieke verkeer, worden ...

Modellen: