Volvo V40: Zo kunt u gebruikersinformatie vinden - Inleiding - Volvo V40 - InstructieboekjeVolvo V40: Zo kunt u gebruikersinformatie vinden

Volvo V40 / Volvo V40 - Instructieboekje / Inleiding / Zo kunt u gebruikersinformatie vinden

Gebruikersinformatie is beschikbaar in verschillende productformaten, zowel digitaal als in drukvorm. De gebruikershandleiding is te raadplegen via het display in de auto, via de mobiele app en op de supportsite van Volvo Cars. In het dashboardkastje ligt een Quick Guide en een supplement bij de gebruikershandleiding met onder meer informatie over zekeringen en specificaties.

U kunt een gebruikershandleiding in drukvorm bestellen.

Zo kunt u gebruikersinformatie vinden

Display van de auto1

Via het display van de auto is de gebruikershandleiding raadpleegbaar in digitale vorm. Druk op de knop MY CAR op de middenconsole, daarna op OK/ MENU en kies Gebruikershandleiding. De informatie is zoekbaar en tevens ingedeeld in categorie├źn.

Lees meer onder Digitale gebruikershandleiding in de auto.

Mobiele app

Op App Store of Google Play: zoek naar "Volvo Manual", download de app naar uw smartphone of tablet en kies uw model.

De app bevat instructievideo's en biedt de mogelijkheid tot visuele navigatie aan de hand van afbeeldingen van het auto-exterieur en -interieur. De navigatie tussen de verschillende paragrafen van de gebruikershandleiding verloopt eenvoudig en de inhoud is doorzoekbaar.

Lees meer onder Gebruikershandleiding op mobiele apparaten.

Supportsite van Volvo Cars

Bezoek support.volvocars.com en kies uw land. Hier vindt u gebruikershandleidingen online en in PDF-formaat. Op de supportsite van Volvo Cars vindt u tevens instructievideo's en meer informatie over het gebruik en het bezit van uw Volvo. De site is beschikbaar voor de meeste markten. Lees meer op de supportsite van Volvo Cars.

Informatie in drukvorm

In het dashboardkastje ligt een supplement bij de gebruikershandleiding2 met informatie over zekeringen en specificaties plus een overzicht van belangrijke en nuttige informatie.

Ook in drukvorm beschikbaar is een Quick Guide met beknopte informatie over de meeste gebruikte autofuncties om aan de slag te kunnen.

Afhankelijk van het gekozen uitrustingsniveau, de markt en dergelijke liggen er aanvullende documenten met gebruikersinformatie in drukvorm in de auto.

1 Op markten zonder gebruikershandleiding op het display wordt een volledige gebruikershandleiding in drukvorm verstrekt.
2 Op markten zonder gebruikershandleiding op het display wordt een volledige gebruikershandleiding in drukvorm verstrekt.

Het is mogelijk een gedrukt exemplaar van de gebruikershandleiding en het bijbehorende supplement te bestellen. Neem voor bestelling contact op met een Volvo-dealer. Lees Gebruikershandleiding doornemen voor de opbouw van de gebruikershandleiding.

Taalinstelling wijzen voor het display van de auto

Wanneer u de taalinstelling voor het display van de auto wijzigt, is het mogelijk dat bepaalde informatie niet overeenkomt met de wettelijke bepalingen en voorschriften die in uw land gelden. Het is beter geen taal in te stellen die u niet begrijpt, omdat het anders lastig is om de weg te vinden in de menustructuur op het display.

BELANGRIJK U bent er altijd zelf verantwoordelijk voor dat u de auto op veilig wijze bestuurt en dat u de geldende wetgeving en voorschriften in acht neemt. Het is ook belangrijk dat u de auto volgens Volvo's adviezen in de gebruikershandleiding onderhoudt en bedient.

Bij afwijkingen in de informatie op het beeldscherm en in de gedrukte informatie, geldt altijd de informatie in drukvorm.

Gerelateerde informatie

Inleiding

...

Digitale gebruikershandleiding in auto

De gebruikershandleiding is weer te geven op het beeldscherm in de auto3. De informatie is doorzoekbaar en de navigatie tussen de verschillende paragrafen verloopt eenvoudig. Digitale gebruikersh ...

Zie ook:

Mazda 6. Beperkingen van de SRS airbag
Bij ernstige botsingen zoals die hierboven beschreven onder "Criteria voor SRS airbag activering" zal de betreffende SRS airbaguitrusting geactiveerd worden. Echter bij bepaalde botsingen bestaa ...

Mazda 6. In staat van paraatheid brengen van het systeem
1. De ramen en het schuifdak * goed sluiten. 2. Zet het contact op OFF. 3. Zorg er voor dat de motorkap, de portieren en de achterklep/het kofferdeksel gesloten zijn. 4. Druk op de vergren ...

Modellen: