Volvo V40: Volvo Sensus - Instrumenten, schakelaars en bediening - Volvo V40 - InstructieboekjeVolvo V40: Volvo Sensus

Volvo Sensus vormt het hart van uw persoonlijke Volvo-beleving en maakt communicatie mogelijk tussen u, uw auto en de wereld eromheen. Sensus biedt informatie, entertainment en zo nodig ondersteuning. Sensus omvat intuïtieve functies voor meer rijplezier en een probleemloos autobezit.

Volvo Sensus

Dankzij de intuïtieve navigatiestructuur kunt u altijd toegang krijgen tot hulp, informatie en entertainment, zonder te worden afgeleid.

Sensus biedt u diverse oplossingen voor aansluiting  op de rest van de wereld en de mogelijkheid tot intuïtieve bediening van de verschillende autofuncties.

Volvo Sensus presenteert tal van functies van uiteenlopende autosystemen op overzichtelijke wijze op het display van de middenconsole. Volvo Sensus biedt de mogelijkheid tot personalisering van de auto met een eenvoudig te hanteren bedieningsinterface. Er zijn instellingen te verrich ten onder Instellingen van de auto, Audio en media, Klimaat enzovoort Met de knoppen en bedieningselementen op de middenconsole en de rechter stuurknoppenset kunt u functies activeren en deactiveren en tal van instellingen verrichten.

Bij het bedienen van MY CAR worden alle instellingen getoond die verband houden met het besturen en bedienen van de auto, zoals City Safety, sloten en alarm, automatische ventilatorsnelheid, klokinstelling enzovoort.

Bij het indrukken van RADIO, MEDIA, TEL, ,NAV en CAM15 kunt u andere bronnen, systemen en functies activeren, zoals AM, FM, CD, DVD, TV, Bluetooth, navigatie en parkeerhulpcamera .

Voor meer informatie over alle functies/systemen, zie de desbetreffende paragrafen in de gebruikershandleiding of het bijbehorende supplement.

Overzicht

Overzicht

Bedieningspaneel op middenconsole. De afbeelding is schematisch – het aantal functies en de locatie van de knoppen is afhankelijk van de gekozen uitrusting en de desbetreffende markt.

  1. Navigatie - NAV, zie apart supplement (Sensus Navigation).
  2. Audio en media - RADIO, MEDIA, TEL, zie desbetreffend supplement (Sensus Infotainment).

    Connected Car - , zie desbetreffend supplement (Sensus Infotainment).

  3. Klimaatregeling .
  4. Fabrieksinstellingen - MY CAR, zie MY CAR

Displaysymbolen

Er worden tal van displaysymbolen gebruikt in de auto. De symbolen zijn onderverdeeld in waarschuwings-, controle- en informatiesymbolen. Hier volgt een overzicht van de meest voorkomende symbole ...

Sleutelstanden

Met de transpondersleutel is het elektrische systeem van de auto in verschillende standen te zetten om het gebruik van verschillende functies/ systemen mogelijk te maken, zie Contactslotstanden - ...

Zie ook:

Mercedes-Benz C-Klasse. Achterruitverwarming
Algemene aanwijzingen De achterruitverwarming verbruikt veel stroom. Deze daarom uitschakelen zodra de achterruit vrij is. Anders wordt de achterruitverwarming pas na enkel ...

Seat Leon. Energiemanagement
Startomstandigheden worden geoptimaliseerd Het energiemanagement regelt de elektrische energieverdeling en optimaliseert zo de beschikbaarheid van elektrische energie voor het starten van de mo ...

Modellen: