Skoda Octavia: Uitneembare lamp - Bagageruimte en transport - Vervoeren van lading - Bediening - Skoda Octavia - InstructieboekjeSkoda Octavia: Uitneembare lamp

Uitneembare lamp
Afb. 138 Uitneembare lamp

Afb. 139 Lamp uitnemen / lamp plaatsen
Afb. 139 Lamp uitnemen / lamp plaatsen

De lamp kan voor het verlichten van de bagageruimte of als draagbare lamp worden gebruikt.

De lamp is voorzien van magneten. Daardoor kan deze bv. aan de wagencarrosserie worden bevestigd.

Beschrijving van de lamp afb. 138

  1. Knop voor het in of uitschakelen van de verwijderde lamp
  2. Deel dat brandt, als de lamp in de houder zit
  3. Deel dat brandt, als de lamp niet in de houder zit

Zit de lamp in de houder, dan brandt deze bij geopende achterklep.

Als de lamp niet wordt uitgeschakeld en deze vervolgens correct in de houder wordt geplaatst, worden de leds in het voorste gedeelte van de lamp C afb. 138 automatisch uitgeschakeld.

Indien de lamp niet correct in de houder is geplaatst, brandt de lamp niet bij het openen van de achterklep en worden de batterijen niet opgeladen.

Lamp opladen

De lamp is voorzien van drie oplaadbare NiMH-batterijen van het type AAA (spanning 1,2 V). De batterijen worden bij draaiende motor continu opgeladen (het volledig opladen van de batterijen duurt ongeveer 3 uren).

Batterijen vervangen.

VOORZICHTIG De lamp is niet waterdicht, daarom moet deze tegen vocht worden beschermd - anders bestaat gevaar voor beschadiging.

Voertuigen van de klasse N1

Bij voertuigen van de klasse N1 die niet van een veiligheidsrek voorzien zijn, moet voor de bevestiging van de lading een vastsjorset worden gebruikt die voldoet aan de norm EN 12195 (1 - 4).

Voor een veilig gebruik van de wagen is een perfecte werking van de elektrische installatie absoluut noodzakelijk. Let erop dat deze bij de aanpassing en bij het be- en ontladen van de laadruimte niet wordt beschadigd.

Multifunctionele tas

Afb. 137 Multifunctionele tas: Eruit trekken / aanbrengen / inschuiven / verwijderen De multifunctionele tas (hierna tas) is bedoeld voor het opbergen van kledingstukken en lichte voorwerpen ...

Variabele bagageruimtevloer

...

Zie ook:

Mazda 6. Vertrekverlichting
De vertrekverlichting schakelt de verlichting in wanneer op afstand van de auto de ontgrendeltoets van de zender wordt ingedrukt. Wanneer de vertrekverlichting wordt ingeschakeld, gaat de volge ...

Mazda 6. Directe modus
De directe modus kan worden gebruikt voor het tijdelijk overschakelen van de versnellingen door bediening van de stuurversnellingschakelaar tijdens het rijden met de keuzehendel in het D bereik. ...

Modellen: