Skoda Octavia: Inleiding voor het onderwerp - Gloeilampjes - Zekeringen en gloeilampjes - Tips om het zelf te doen - Skoda Octavia - InstructieboekjeSkoda Octavia: Inleiding voor het onderwerp

In dit instructieboekje is alleen het vervangen van gloeilampjes beschreven, voor de gloeilampjes die u zelf zonder problemen kunt vervangen. Het vervangen van andere gloeilampjes of leds moet door een specialist worden uitgevoerd.

In geval van twijfel adviseren wij om het vervangen van een gloeilampje door een specialist te laten uitvoeren of anderszins professionele hulp in te roepen.

Wij adviseren, om na het vervangen van een gloeilampje voor het dim-, grootlicht of de mistlamp de lampafstelling door een specialist te laten controleren.

ATTENTIE

  • Voor aanvang van alle werkzaamheden in de motorruimte beslist de waarschuwingsaanwijzingen lezen en deze opvolgen.
  • Als de weg niet voldoende verlicht is of als de wagen niet of slechts moeilijk door andere verkeersdeelnemers kan worden gezien, kunnen ongevallen worden veroorzaakt.
  • H7- en H8-gloeilampjes staan onder druk en kunnen bij vervanging van het gloeilampje springen - gevaar voor verwondingen! Daarom adviseren wij, bij het vervangen van gloeilampjes handschoenen en een veiligheidsbril te dragen.

VOORZICHTIG

Let op
Wij adviseren altijd een doosje met reservegloeilampjes in de wagen mee te nemen.

Gloeilampjes

...

Overzicht van gloeilampjes in de halogeenkoplampen

Afb. 356 Linkerkoplamp Overzicht van de gloeilampjes afb. 356 Dimlicht Grootlicht Gloeilampje voor dimlicht vervangen Afb. 357 Gloeilampje voor dimlicht vervangen De beschermkap ...

Zie ook:

Mazda 6. Radarsensoren (Achter)
Uw auto is uitgerust met radarsensoren (achter). De volgende systemen maken eveneens gebruik van de radarsensoren (achter). Dodehoekmonitorsysteem (BSM) Achteruitrijwaarschuwingssysteem (RCTA ...

Mercedes-Benz C-Klasse. Openen en sluiten
  Omhoogkantelen Openen Sluiten/omlaagbrengen - De sleutel in het c ...

Modellen: