Skoda Octavia: Inleiding voor het onderwerp - Interieuruitrusting - Praktische uitrusting - Bediening - Skoda Octavia - InstructieboekjeSkoda Octavia: Inleiding voor het onderwerp

ATTENTIE

  • Niets op het dashboard leggen. Daarop neergelegde voorwerpen zouden tijdens het rijden kunnen verschuiven en uw aandacht van de verkeerssituatie afleiden - gevaar voor ongevallen!
  • Verzeker u ervan dat tijdens het rijden geen voorwerpen in de bestuurdersvoetenruimte kunnen komen - gevaar voor ongevallen!
  • Geen voorwerpen op de bijrijdersstoel vervoeren, behalve als ze daarvoor bedoeld zijn (bv. een kinderzitje) - gevaar voor ongevallen!
  • In de opbergvakken en in de bekerhouders mogen geen voorwerpen worden neergelegd, die de inzittenden in gevaar zouden kunnen brengen bij plotseling remmen of bij een aanrijding.
  • Om veiligheidsredenen moeten afsluitbare opbergvakken tijdens het rijden gesloten zijn - gevaar voor verwondingen door de geopende klep of door losliggende voorwerpen in het opbergvak.
  • Let erop, dat er geen voorwerpen uit de opbergvakken steken - gevaar voor verwondingen!
  • De toegestane belasting van de opbergvakken en tassen niet overschrijden - gevaar voor verwondingen of beschadiging van de vakken en tassen!
  • As, sigaretten, sigaren en dergelijke mogen alleen in de asbak worden gedeponeerd - brandgevaar!
  • De opbergvakken, de multimediahouder en de afvalbak zijn geen vervanging voor asbakken en mogen ook niet als zodanig worden gebruikt - brandgevaar!

VOORZICHTIG Geen grote of scherpe voorwerpen in de opbergvakken en tassen plaatsen - gevaar voor beschadiging van de vakken en tassen.

Interieuruitrusting

...

Kaarthouder

Afb. 92 Kaarthouder De tickethouder is bedoeld voor het bevestigen van bv. parkeertickets. Opbergvak aan bestuurderszijde Afb. 93 Opbergvak openen Om te openen de greep optillen en het va ...

Zie ook:

Mercedes-Benz C-Klasse. Cockpit
  Functie Stuurwielschakelpaddles Combischakelaar Claxon Combi-instrument ...

Skoda Octavia. Reisdoel via het kaartpunt en met behulp van GPS-coördinaten ingeven
Afb. 212 Reisdoel ingeven: Reisdoelingave via het kaartpunt / via de GPS-coördinaten Menu weergeven Er vindt geen routegeleiding plaats - in het hoofdmenu Navigatie de functietoets aa ...

Modellen: