Seat Leon: Communicatie en multimedia - Bedienen - Seat Leon - InstructieboekjeSeat Leon: Communicatie en multimedia

Seat Leon / Seat Leon - Instructieboekje / Bedienen / Communicatie en multimedia

Bedieningselementen aan het stuurwiel*

Bediening van het audio-, telefoon- en navigatiesysteem met spraakbediening

Communicatie en multimedia

Afb. 127 Bedieningselementen aan het stuurwiel.

Het stuurwiel bevat multifunctiemodulen van waaruit functies van audio, telefoonuitrusting en radionavigatie van de wagen gecontroleerd kunnen worden zonder de aandacht van de besturing af te leiden.

Knop Radio Media (behalve AUX) AUX Telefoon a) Navigatiesysteem a)
A Draaien Volume omhoog / omlaag brengen. De audiofunctie (radio) hoeft niet gekozen te zijn. Volume omhoog / omlaag brengen. De audiofunctie (media) hoeft niet gekozen te zijn. Volume omhoog / omlaag brengen. De audiofunctie (media) hoeft niet gekozen te zijn. Volume omhoog / omlaag brengen. De telefoonfunctie hoeft niet gekozen te zijn. Volume van spraakweergave omhoog/omlaag brengen. De navigatiefunctie hoeft niet gekozen te zijn, maar er moet wel een actieve spraakweergave zijn op het moment dat het volume wordt afgesteld.
A Drukken Volume onderdrukken. Volume onderdrukken. Volume onderdrukken. Inkomende oproep onderdrukken. Spraakweergave die op dat moment wordt afgespeeld onderdrukken.
B a) Spraakbediening in-/uitschakelen.

Deze functie kan in elke modus worden uitgevoerd (audio, media, navigatie, hulpsystemen, wagenstatus, ritgegevens). Met het systeem in telefoonmodus heeft deze toets geen functie bij een actieve oproep, maar wel functionaliteit van Radio/Media (behalve AUX).

C / D Zoekopdracht vorige/volgende zenderb). Kort indrukken: Wisselen naar de vorige/volgende titel.

Lang indrukken: Snel terug-/ vooruitspoelenc).

Geen functie – Er is geen actieve oproep: functionaliteit van Radio/Media (behalve AUX) – Actieve oproep: geen functie Zonder functie voor de overige modi (navigatie, hulpsystemen, wagenstatus, ritgegevens).
E / F a) Menu van instrumentenpaneel veranderen.

Deze functie kan in elke modus worden uitgevoerd (audio, media, navigatie, hulpsystemen, wagenstatus, chronometer*, ritgegevens).

G Instrumentenpaneel met kleuren: naar het vorige menu gaan.

Monochroom instrumentenpaneel: naar de vorige functie gaan.

H Draaien d) Instrumentenpaneel met kleuren: Lijst van beschikbare zenders (uitsluitend indien het instrumentenpaneel zich in het menu Audio bevindt). Instrumentenpaneel met kleuren: volgende titel (uitsluitend indien het instrumentenpaneel zich in het menu Audio bevindt). Geen functie – Er is geen actieve oproep: Lijst van laatste oproepen.

– Actieve oproep: de lijst van gespreksopties openen (gesprek in de wacht, gesprek beeindigen, microfoon uitschakelen, privénummer enz.).

– Actieve route: naar het aanzicht gaan om de routebegeleiding stop te zetten.

– Geen actieve route: lijst van laatste bestemmingen.

H Drukken Werkt op het instrumentenpaneel of bevestigt de menu-optie van het instrumentenpaneel afhankelijk van de menu-optie

a) Afhankelijk van de uitrusting van de wagen.

b) Deze handeling kan worden uitgevoerd wanneer u naar de radio luistert, de audio-radiofunctie hoeft niet gekozen te zijn.

c) Deze handelingen kunnen worden uitgevoerd wanneer u naar media luistert, de audio-radiofunctie hoeft niet gekozen te zijn.

d) In de CUPRA-versies heeft men toegang tot de opties van de chronometer.

Multimedia

USB/AUX-IN-ingang

Communicatie en multimedia

Afb. 128 Middenconsole: USB/AUX-IN-ingang.

Communicatie en multimedia

Afb. 129 Achterste gedeelte van middenconsole: USB-aansluitingen.

Afhankelijk van de uitrusting en het land kan de wagen beschikken over verschillende soorten USB/AUX-IN-aansluiting.

De USB/AUX-IN-ingang bevindt zich aan het opbergvak van de voorste middenconsole afb. 128.

De bedieningsinstructies bevinden zich in de respectieve instructieboekjes van de audio of het navigatiesysteem.

Naargelang de uitrusting en het land kan de wagen ook beschikken over USB-aansluitingen, die enkel gebruikt kunnen worden voor het laden en de stroomvoorziening.

Deze USB-ingangen bevinden zich aan de achterzijde van de console, tussen de stoelen voorin afb. 129.

Connectivity Box* / Wireless Charger*

Communicatie en multimedia

Afb. 130 Gerelateerde video

Communicatie en multimedia

Afb. 131 Middenconsole: Connectivity Box

Afhankelijk van de uitrusting en het land kan de wagen beschikken over een van deze twee opties: Connectivity Box of Wireless Charger.

Met de Connectivity Box kunt u uw mobiele apparaat draadloos opladen met behulp van Qi-technologie1), de straling in de wagen beperken en uw ontvangst verbeteren.

Met de Wireless Charger beschikt u uitsluitend over de draadloze oplaadfunctie van uw mobiele apparaat met Qi-technologie.

De Connectivity Box / Wireless Charger bevindt zich bij het opbergvak van de middenconsole voorin afb. 131.

De bedieningsinstructies bevinden zich in de respectieve instructieboekjes van de audio of het navigatiesysteem.

Let op Voor de juiste werking moet uw mobiele apparaat compatibel zijn met de Qi-interfacestandaard voor draadloos opladen via inductie.

Inleiding tot het Easy Connect-systeem*

Systeeminstellingen (CAR)* Menu WAGEN Om de instellingenmenu's te selecteren drukt u, naargelang de uitvoering, op de Easy Connect-toets en de functietoets SETUP, OF op de toets , vervolgens ...

Openen en sluiten

...

Zie ook:

Volvo V40. Adaptieve cruisecontrol (ACC)
De adaptieve cruisecontrol (ACC – Adaptive Cruise Control) helpt u om een gelijkmatige snelheid en een bepaalde afstand tot voorliggers te houden door een tijdsverschil ten opzichte van de voorl ...

Renault Megane. Waarschuwing veiligheidsafstand
  Deze functie vertelt de bestuurder met behulp van de radar 1 welk tijdsinterval hem scheidt van zijn voorligger, zodat een veilige afstand kan worden bewaard tussen de twee voertuigen. ...

Modellen: