Renault Megane: Spiegels - Ken uw auto - Renault Megane - InstructieboekjeRenault Megane: Spiegels

Spiegels

Buitenspiegels

Verstellen
Selecteer de spiegel met behulp van de schakelaar 2, en verstel hem daarna met de knop 1 in de gewenste stand.

Verwarmde buitenspiegels
Het ontdooien gebeurt tegelijk met het verwarmen van de achterruit.

Raadpleeg de informatie in "Handbediende airconditioning" en "Automatische airconditioning".

Inklapbare buitenspiegels

De spiegels klappen automatisch in bij het vergrendelen van de auto (schakelaar 3 in stand B).

U kunt altijd het inklappen (schakelaar 3 in stand C) of het uitklappen (schakelaar 3 in stand A) van de spiegel regelen.

De automatische werking is dan uitgeschakeld.

Om deze weer in te schakelen, zet u de schakelaar 3 op B.

Voorwerpen in het buitenspiegelglas zijn dichterbij dan ze lijken. Voor uw eigen veiligheid dient u hiermee rekening te houden bij het bepalen van de afstand, voordat u een manoeuvre uitvoert.

Functie welkomst en afscheid (Afhankelijk van de auto)
Selecteer via het multimediascherm het menu "Voertuig", "Gebruikersinstellingen", "Extern welkom" en activeer of deactiveer de functie (ON of OFF).

Afhankelijk van de geselecteerde keuze worden de spiegels uitgeklapt:

Voer deze verstellingen uitsluitend uit als de auto stilstaat.

Inklapbare buitenspiegels

Bijzonder geval: Wanneer de spiegel handmatig is in- of uitgeklapt, kan hij worden teruggezet naar een bepaalde gebruiksstand. Daartoe zet u de schakelaar 3 in C. U hoort een mechanische klik van het spiegelblok.

Als dat niet het geval is, zet u de schakelaar 3 in A en zet u vervolgens schakelaar 3 in C, totdat u de mechanische klik van de spiegel hoort.

Inklapbare buitenspiegels

Binnenspiegel

Spiegel met knopje 4
Om te voorkomen dat u in het donker verblind wordt door achter u rijdende voertuigen, kan het spiegelglas in de nachtstand gekanteld worden met het knopje 4 achter de spiegel.

Spiegel zonder knopje 4
De achteruitkijkspiegel wordt automatisch donkerder wanneer er een auto achter u rijdt met groot licht of zeer fel licht.

Afhankelijk van de auto verschijnt de informatie over het in- en uitschakelen van de passagiersairbag voorin op de binnenspiegel (raadpleeg de paragraaf "Kinderveiligheid: inschakelen/uitschakelen van de passagiersairbag voorin" in hoofdstuk 1).

Klok en buitentemperatuur

De tijd en/of de buitentemperatuur worden aangegeven op het bedieningsscherm 2 Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de uitrusting Buitentemperatuurmeter Bijzonderheid: Bij een buitentemperatu ...

Koplampen afstellen

Bij de auto’s die ermee uitgerust zijn, kan de knop A de stand van de koplampen aanpassen aan de belasting. Als u deze knop A omlaag draait dan gaan de lichtbundels naar beneden; draait u de ...

Zie ook:

Skoda Octavia. Wegpunten opnemen
Afb. 232 Opnemen van een wegpuntenrit Opname van een wegpuntenrit starten In het hoofdmenu Wegpuntmodus de functietoets → Wegpuntenrit opnemen aantippen. Een van de volgende meth ...

Mercedes-Benz C-Klasse. Algemene aanwijzingen
De BlueTec uitlaatgasnabehandeling moet voor een correcte werking het reductiemiddel AdBlue gebruiken. Bij auto's met een 8,5 l AdBlue-tank is het bijvullen van AdBlue geen onderdee ...

Modellen: