Mazda 6: Waarschuwingsknipperlichten - Schakelaars en regelaars - Tijdens het rijden - Mazda 6 - Instructieboekje (2017)Mazda 6: Waarschuwingsknipperlichten

De waarschuwingsknipperlichten dienen steeds te worden gebruikt wanneer u de auto in een noodgeval op de rijbaan of langs de kant van de weg tot stilstand brengt.

De waarschuwingsknipperlichten dienen als waarschuwing voor de overige weggebruikers om bijzondere voorzichtigheid in acht te nemen bij het benaderen of passeren van uw auto.

Druk de waarschuwingsknipperlichtschakelaar in en alle richtingaanwijzerlampen zullen gaan knipperen. De waarschuwingsknipperlichtindicatielampjes in de instrumentengroep gaan tegelijkertijd knipperen.

OPMERKING
  • De richtingaanwijzers kunnen niet gebruikt worden wanneer de waarschuwingsknipperlichten zijn ingeschakeld.
  • Controleer de plaatselijk geldende bepalingen betreffende het gebruik van de waarschuwingsknipperlichten bij het slepen van de auto om na te gaan of er geen inbreuk wordt gedaan op de wettelijke bepalingen.
  • Als het rempedaal tijdens het rijden op gladde wegen wordt ingetrapt, kan het noodstopsignaalsysteem in werking treden waardoor alle richtingaanwijzers en signalen voor rijbaanverandering gaan knipperen.
  • Wanneer het noodstopsignaalsysteem in werking is, gaan alle richtingaanwijzers automatisch snel knipperen om de bestuurder van het voertuig achter u te waarschuwen voor een plotselinge noodstopsituatie.

Achterruitverwarming

De achterruitverwarming ontdoet de achterruit van wasem. Voor gebruik van de achterruitverwarming moet het contact op ON staan. Druk op de schakelaar om de achterruitverwarming in te schakele ...

Remmen

...

Zie ook:

Hyundai Ioniq Electric. Sneeuw en ijs
Probeer bij het afremmen zoveel mogelijk op de motor af te remmen. Door plotseling te remmen op een met sneeuw of ijs bedekte weg kan de auto in een slip raken. Om met uw auto op een besneeuwd w ...

Mazda 6. Vervangen van gloeilampen in het interieur
Plafondlampen/Voorste kaartleeslampen (LED type), Achterste kaartleeslampen (LED type) De LED lamp kan niet als een afzonderlijke eenheid worden vervangen, omdat dit een geïntegreerde eenhei ...

Modellen: