Mazda 6: Indicatielampje van stadsverkeerremassistent
(SCBS) (Rood) - Stadsverkeer-remassistent [Vooruit]
(SCBS F) (Indonesië, Maleisië en
Taiwan) - i-ACTIVSENSE - Tijdens het rijden - Mazda 6 - Instructieboekje (2017)Mazda 6: Indicatielampje van stadsverkeerremassistent (SCBS) (Rood)

Als de stadsverkeer-remassistent (SCBS) in werking is, gaat het indicatielampje (rood) knipperen.

Waarschuwing voor botsing

Als er de kans bestaat op een botsing met een voorliggend voertuig, klinkt er onafgebroken een zoemtoon en wordt een waarschuwing aangegeven in de multi-informatiedisplay of de Active Driving Display.

i-ACTIVSENSE

OPMERKING
  • (Zonder SCBS OFF schakelaar) De werkingsafstand en het volume van de botsingwaarschuwing kan veranderd worden.
  • (Met SCBS OFF schakelaar) De werkingsafstand en het volume van de botsingwaarschuwing kan veranderd worden. Raadpleeg een officiële Mazda reparateur.

Display van automatische remwerking

Nadat de SCBS rem of de remhulp (SCBS remhulpsysteem) in werking is gesteld, wordt "SCBS automatische rem" in de Active Driving Display en de multiinformatiedisplay aangegeven.

i-ACTIVSENSE

OPMERKING
  • Wanneer de SCBS rem of remhulp (SCBS remhulpsysteem) in werking is, klinkt met tussenpozen de antibotsingwaarschuwingszoemer.
  • Als de auto door de werking van het SCBS tot stilstand is gebracht en het rempedaal niet wordt ingetrapt, klinkt de waarschuwingszoemer eenmaal na ongeveer 2 seconden en wordt de SCBS rem automatisch vrijgezet.

Stadsverkeer-remassistent [Vooruit] (SCBS F) (Indonesië, Maleisië en Taiwan)

Het systeem van de stadsverkeer-remassistent [Vooruit] (SCBS F) waarschuwt de bestuurder voor een mogelijke botsing door middel van een indicatie in de display en een waarschuwingsgeluid wanneer b ...

Stopzetten van de werking van de stadsverkeer-remassistent [Vooruit] (SCBS F)

De stadsverkeer-remassistent [Vooruit] (SCBS F) kan tijdelijk buiten werking gesteld worden. Wanneer het stadsverkeer-remassistent [Vooruit] (SCBS F) systeem wordt uitgeschakeld, gaat het stads ...

Zie ook:

Mercedes-Benz C-Klasse. Veiligheidsvest verwijderen en terugleggen
De veiligheidsvesten bevinden zich in de veiligheidsvestvakken van de portieropbergvakken in de voorportieren. In de portieropbergvakken van de achterportieren zijn eveneens ve ...

Mazda 6. Zonder voormistlichten
Voor het inschakelen van het achtermistlicht dienen de koplampen ingeschakeld te zijn. Voor het inschakelen van het achtermistlicht, de mistlichtschakelaar naar de stand draaien (de mistlicht ...

Modellen: