Mazda 6: Bluetooth - Interieurvoorzieningen - Mazda 6 - Instructieboekje (2017)Mazda 6: Bluetooth

Beschrijving van Bluetooth handsfree

Wanneer Bluetooth apparatuur (mobiele telefoon) op de Bluetooth eenheid van de auto wordt aangesloten via draadloze verbinding, is het mogelijk telefoongesprekken te voeren of te ontvangen met behulp van de sprekentoets, opneemtoets, ophangtoets op de audiobedieningsschakelaar of door bediening van de middendisplay. Als bijvoorbeeld de apparatuur (mobiele telefoon) zich in uw jaszak bevindt, kunt u bellen zonder de apparatuur (mobiele telefoon) uit uw zak te hoeven nemen en deze rechtstreeks te bedienen.

Beschrijving van Bluetooth audio

Wanneer draagbare audioapparatuur welke uitgerust is met de Bluetooth communicatiefunctie met de auto wordt gepaard, kunt u via de luidsprekers van de auto luisteren naar muziek welke op de gepaarde draagbare audioapparatuur is opgeslagen. Het is niet nodig de draagbare audioapparatuur aan te sluiten op de ingangsaansluiting voor externe apparatuur van de auto. Gebruik na het programmeren het audiobedieningspaneel van de auto om audio af te spelen/stop te zetten.

OPMERKING
  • Voor uw veiligheid kan apparatuur enkel gepaard worden wanneer de auto geparkeerd is. Als de auto in beweging komt zal de paringprocedure beëindigd worden. Parkeer de auto op een veilige plaats alvorens de apparatuur te paren.
  • Het communicatiebereik van apparatuur welke met Bluetooth is uitgerust is ongeveer 10 m of minder.
  • Ook al is Bluetooth niet aangesloten, is basisbediening van de audio-installatie mogelijk door middel van spraakopdrachten.
  • Om veiligheidsredenen is tijdens het rijden bediening van de middendisplay uitgeschakeld. Echter items die niet in grijs worden getoond kunnen tijdens het rijden bediend worden met behulp van de commanderschakelaar.

Onderdelen

Onderdelen

Microfoon (handsfree)

De microfoon wordt gebruikt voor het inspreken van spraakopdrachten of voor het houden van een handsfree-telefoongesprek.

Sprekentoets, opneemtoets en ophangtoets (handsfree)

De basisfuncties van Bluetooth handsfree kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld bellen of ophangen via het gebruik van de spreken-, opneem- en ophangtoetsen op het stuurwiel.

Commanderschakelaar (Type C/Type D)

De commanderschakelaar wordt gebruikt voor afstelling van het volume en bediening van de display. Kantel of draai de commanderknop voor het verplaatsen van de cursor. Druk op de commanderknop voor het selecteren van het pictogram.

Afstelling van het volume

De aan/uit/volume regelknop van de audio-installatie *1 of de volumeregelknop van de commanderschakelaar *2 wordt gebruikt voor het afstellen van het volume. Draai de regelknop rechtsom om het volume te verhogen en linksom om het volume te verlagen.

Het volume kan ook worden afgesteld met behulp van de volumetoets op het stuurwiel.

*1 Type A
*2 Type C/Type D

OPMERKING Als het volume lager is vergeleken met andere audiomodi, het volume aan de apparatuurzijde verhogen.

Gebruik van de AUX modus (Type A/Type B)

1. Zet het contact op ACC of ON. 2. Druk op de aan/uit/volumeknop om de audio-installatie in te schakelen. 3. Druk de mediatoets (MEDIA) van de audio-installatie in om over te schakelen naar ...

Interieuruitrusting

...

Zie ook:

Skoda Octavia. Bekerhouders
Afb. 98 Bekerhouders voorin / achterin De bekerhouders bevinden zich voorin in de middenconsole A en in de armsteun achterin B afb. 98. In de bekerhouders kunnen twee bekers worden geplaatst. ...

Skoda Octavia. Bediening in het infotainment
Afb. 156 Interieurvoorverwarming: Hoofdmenu / instelling van de voorkeuzetijd Hoofdmenu openen Op de Climatronic de toets indrukken → de functietoets op het infotainmentbeeldsche ...

Modellen: