Hyundai Ioniq Electric: Schuifdak kantelen - Schuifdak - Handige voorzieningen in uw auto - Hyundai Ioniq Electric - InstructieboekjeHyundai Ioniq Electric: Schuifdak kantelen

Schuifdak kantelen

Kantel het schuifdak open : Druk de schakelaar voor het schuifdak omhoog totdat het schuifdak in de gewenste positie staat.

Het schuifdak sluiten : Druk de schakelaar voor het schuifdak naar voren totdat het schuifdak in de gewenste positie staat.

WAARSCHUWING
  • Zorg ervoor dat hoofden, andere lichaamsdelen en voorwerpen zich op een veilige afstand bevinden alvorens het schuifdak te sluiten, om letsel of schade aan de auto te voorkomen.
  • Verstel het schuifdak of het zonnescherm niet tijdens het rijden. Hierdoor kunt u de controle over de auto verliezen, waardoor er een ongeval kan ontstaan.
  • Steek tijdens het rijden uw hoofd, armen of andere lichaamsdelen niet door het schuifdak naar buiten, om ernstig letsel te voorkomen.

 

OPMERKING
  • Zorg er bij het verlaten van uw auto voor dat het schuifdak volledig is gesloten. Als het schuifdak open staat, kan sneeuw of regen in het interieur komen of kan de auto worden gestolen.
  • Laat kinderen niet het schuifdak bedienen.
  • Zorg dat er tijdens het rijden geen bagage door de opening van het schuifdak steekt.

 

AANWIJZING
  • Verwijder van tijd tot tijd het vuil dat zich heeft verzameld op de geleiderail van het schuifdak of tussen het schuifdak en het dakpaneel, omdat dit lawaai kan veroorzaken.
  • Wanneer u het schuifdak probeert te openen bij temperaturen onder het vriespunt of als het dak is bedekt met sneeuw of ijs, kan de motor beschadigd raken. In een koud en nat klimaat werkt het schuifdak mogelijk niet correct.

Informatie Veeg na het wassen van de auto en na een regenbui het schuifdak eerst droog alvorens het te openen.

Zonnescherm

Zonnescherm

Het zonnescherm wordt automatisch met het glaspaneel geopend wanneer dit openschuift. U moet het echter handmatig sluiten.

AANWIJZING
Het zonnescherm schuift gelijktijdig met het schuifdak open. Laat het zonnescherm niet dichtzitten als het schuifdak geopend is.

Schuifdak open-/dichtschuiven

Door de schakelaar voor het schuifdak naar achteren of naar voren tot de tweede positie te drukken opent of sluit het schuifdak volledig, ook als de schakelaar wordt losgelaten. Om het schuifdak i ...

Schuifdak resetten

Het schuifdak moet in de volgende gevallen worden gereset : Nadat de accu ontladen is of de accukabels losgenomen zijn geweest, of de desbetreffende zekering is vervangen of verwijderd Als de ...

Zie ook:

Mazda 6. Koplampen
Draai de koplampschakelaar om de koplampen en andere buitenverlichting in of uit te schakelen. Wanneer de verlichting wordt ingeschakeld, gaat het verlichting-aan indicatielampje in de instru ...

Skoda Octavia. Bekerhouders
Afb. 98 Bekerhouders voorin / achterin De bekerhouders bevinden zich voorin in de middenconsole A en in de armsteun achterin B afb. 98. In de bekerhouders kunnen twee bekers worden geplaatst. ...

Modellen: