Hyundai Ioniq Electric: Interieurverlichting - Verlichting - Handige voorzieningen in uw auto - Hyundai Ioniq Electric - InstructieboekjeHyundai Ioniq Electric: Interieurverlichting

AANWIJZING
Laat de interieurverlichting niet te lang branden als het contact uitgeschakeld is, anders zal de accu ontladen raken.

Automatisch uitschakelen interieurverlichting

De interieurverlichting wordt automatisch na ongeveer 20 minuten uitgeschakeld nadat het contact is uitgeschakeld en de portieren zijn gesloten. Als een portier is geopend, dooft de verlichting na ongeveer 40 minuten nadat het contact is uitgeschakeld. Als de portieren worden vergrendeld met de Smart Key en het alarm van het antidiefstalsysteem van de auto wordt ingeschakeld, dooft de verlichting vijf seconden later.

Verlichting voor

Verlichting voor 

  1. Kaartleeslampje voor
  2. Verlichting voorportier
  3. Interieurverlichting voor

Kaartleeslampje voor : Druk op een van deze lampglazen om het kaartleeslampje in of uit te schakelen. Dit lampje heeft een gerichte lichtbundel waarmee de bestuurder en de voorpassagier in het donker een kaart of iets anders kunnen lezen.

Verlichting voorportier ( ) : De interieurverlichting voor en achter gaat branden wanneer de voor- of achterportieren worden geopend.

Als de portieren worden ontgrendeld met de Smart Key, gaat de interieurverlichting voor en achter gedurende ongeveer 30 seconden branden zolang er geen portier wordt geopend. De interieurverlichting voor en achter dooft na ongeveer 30 seconden geleidelijk als het portier wordt gesloten. De interieurverlichting voor en achter dooft na ongeveer 30 seconden geleidelijk als het portier wordt gesloten. Als er een portier wordt geopend terwijl de startknop in stand ACC of OFF staat, blijft de interieurverlichting voor en achter ongeveer 20 minuten branden.

Interieurverlichting voor

Interieurverlichting achter

Interieurverlichting achter 

Schakelaar interieurverlichting achter ( ) : Druk op deze schakelaar om de interieurverlichting in en uit te schakelen.

AANWIJZING
Laat de schakelaars van de verlichting niet gedurende langere tijd aan staan als het contact is uitgeschakeld.

Bagageruimteverlichting

Bagageruimteverlichting 

De bagageruimteverlichting gaat branden zodra de achterklep wordt geopend.

AANWIJZING
De bagageruimteverlichting brandt zolang de achterklep is geopend. Sluit de achterklep volledig na gebruik van de bagageruimte om te voorkomen dat de accu onnodig ontladen raakt.

Make-upspiegelverlichting

Make-upspiegelverlichting 

Druk op de toets om het lampje in of uit te schakelen.

AANWIJZING
Zet de schakelaar altijd in stand uit als de verlichting van de makeupspiegel niet wordt gebruikt. Als de zonneklep wordt teruggeklapt terwijl het lampje nog brandt, kan de accu ontladen raken en de zonneklep beschadigd worden.

Instapverlichting (indien van toepassing)

Instapverlichting 

Welkomstlicht

Wanneer alle portieren (en de achterklep) zijn gesloten en vergrendeld, gaat de instapverlichting gedurende 15 seconden branden wanneer het portier wordt ontgrendeld met de Smart Key of de toets op de buitenportiergreep.

Zie "Welkomstlicht" in dit hoofdstuk voor meer informatie.

Begeleidingsverlichting

Wanneer het startknop in stand OFF staat en het bestuurdersportier wordt geopend, gaat de instapverlichting gedurende 30 seconden branden.

Als het bestuurdersportier binnen 30 seconden wordt gesloten, dooft de instapverlichting na 15 seconden.

Als het bestuurdersportier wordt gesloten en vergrendeld, dooft de instapverlichting direct.

De begeleidingsverlichting van de instapverlichting gaat alleen de eerste keer dat het bestuurdersportier wordt geopend na het uitschakelen van de auto branden.

Welkomstsysteem

Welkomstverlichting (indien van toepassing)   Instapverlichting (indien van toepassing) Wanneer alle portieren (en de achterklep) zijn gesloten en vergrendeld, gaat de instapverlichting ge ...

Ruitenwissers en ruitensproeiers

  A : Regeling wissersnelheid MIST / V - Enkele wisslag OFF / O - Uit INT / --- - Intervalstand AUTO - Automatische regeling LO / 1 - Lage wissersnelheid HI / 2 - Hoge wissersnelhe ...

Zie ook:

Mazda 6. Monteren van het reservewiel
1. Verwijder alle vuil en overige verontreiniging van de montagevlakken van het wiel, de naaf en de naafbouten met behulp van een doek. WAARSCHUWINGZorg ervoor dat de montagevlakken van h ...

Volvo V40. Transpondersleutel - bereik
De functies van de transpondersleutel (in basisuitvoering) zijn tot op ca. 20 meter afstand van de auto te gebruiken. Als de auto niet reageert bij bediening van een toets – probeer het dan op ...

Modellen: