Hyundai Ioniq Electric: Binnenspiegel - Spiegels - Handige voorzieningen in uw auto - Hyundai Ioniq Electric - InstructieboekjeHyundai Ioniq Electric: Binnenspiegel

Stel voor het rijden de binnenspiegel zo af dat u in het midden van de spiegel het midden van de achterruit ziet.

WAARSCHUWING
Zorg ervoor dat uw zicht niet wordt gehinderd. Plaats geen voorwerpen op de achterstoelen, in de bagageruimte of achter de hoofdsteunen van de achterstoelen die het zicht door de achterruit zouden kunnen belemmeren.

 

WAARSCHUWING
Wijzig de binnenspiegel niet en monteer geen grotere spiegel, om ernstig letsel bij een ongeval of het activeren van de airbag te voorkomen.

 

WAARSCHUWING
Verstel de spiegel NOOIT tijdens het rijden. Hierdoor kunt u de controle over de auto verliezen, waardoor er een ongeval kan ontstaan.

 

AANWIJZING
Gebruik voor het reinigen van de spiegel een papieren doekje of vergelijkbaar materiaal dat vochtig is gemaakt met glasreiniger. Spuit niet direct glasreiniger op de spiegel, anders kan er glasreiniger in het spiegelhuis komen.

Binnenspiegel met dag- /nachtstand (indien van toepassing)

Binnenspiegel met dag- /nachtstand

Stel de spiegel af voordat u wegrijdt en terwijl deze in de dagstand staat.

Trek de hendel onder aan de spiegel naar u toe om de spiegel in de nachtstand te zetten om verblinding door de koplampen van achteropkomend verkeer te voorkomen.

Houd er rekening mee dat het beeld in de spiegel in de nachtstand minder duidelijk is dan in de dagstand.

Elektrochromatische spiegel (ECM) (indien van toepassing)

De elektrochromatische binnenspiegel voorkomt 's nachts of als er weinig licht is automatisch verblinding door de koplampen van achteropkomend verkeer.

Als het contact in stand ON staat, worden de lichtreflecties automatisch gedimd door de sensor in de binnenspiegel. De sensor registreert het lichtniveau rond de auto en dimt automatisch de reflecties van de koplampen van achteropkomende auto's.

Als de transmissie in stand R (achteruit) wordt gezet, wordt de binnenspiegel automatisch in de helderste stand gezet om het zicht naar achteren zo duidelijk mogelijk te maken.

Elektrochromatische spiegel

Bedienen van elektrochromatische binnenspiegel :

Spiegels

...

Buitenspiegel

Stel de spiegels af voordat u gaat rijden. Uw auto is uitgerust met zowel een linker als een rechter buitenspiegel. De spiegels kunnen elektrisch versteld worden met de schakelaar. De spiegel ...

Zie ook:

Skoda Octavia. Opbergvak met cargo-element
Afb. 134 Opbergvak verwijderen Afb. 135 Cargo-element verwijderen / bevestigingsvoorbeeld van de lading Het opbergvak met het cargo-element kan zich afhankelijk van de uitrusting aan e ...

Seat Leon. De essentie
Buitenaanzicht Buitenaanzicht Overzicht van de bestuurdersplaats (stuur aan linkerzijde) Overzicht van de bestuurdersplaats (stuur aan rechterzijde) Middenconsole Overzicht van ...

Modellen: