Hyundai Ioniq Electric: Achteruitrijcamera - Rijhulpsysteem - Handige voorzieningen in uw auto - Hyundai Ioniq Electric - InstructieboekjeHyundai Ioniq Electric: Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera 

De achteruitrijcamera wordt geactiveerd als de auto in de Readymodus ( ) staat en de transmissie in stand R (achteruit) wordt gezet.

Dit is een aanvullend systeem dat de ruimte achter de auto weergeeft via het display van het audio- /videosysteem terwijl de selectiehendel in stand R (achteruit) staat.

WAARSCHUWING
De achteruitrijcamera is geen veiligheidssysteem. De achteruitrijcamerahelpt de bestuurder alleen bij het signaleren van obstakels die zich dicht bij het midden van de achterzijde van de auto bevinden. De camera geeft NIET de volledige omgeving van de achterzijde van de auto weer.

 

WAARSCHUWING
  • Vertrouw bij het achteruitrijden nooit alleen op het beeld van de achteruitrijcamera.
  • Kijk voordat u achteruitrijdt ALTIJD om u heen om te controleren of de omgeving vrij is van objecten en obstakels, om een aanrijding te voorkomen.
  • Wees extra voorzichtig als u dicht langs objecten of personen, in het bijzonder kinderen, rijdt.

 

OPMERKING
Gebruik voor het reinigen van de lens geen producten die zure of basische reinigingsmiddelen bevatten. Gebruik uitsluitend een zachte zeep of een neutraal oplosmiddel en spoel grondig na met water.

Informatie Zorg ervoor dat de lens van de camera altijd schoon is. Als de lens is bedekt met vuil of sneeuw, functioneert de camera mogelijk niet normaal.

Rijhulpsysteem

...

Parking assist system achter

Het Parking Assist System achter waarschuwt de bestuurder tijdens het achteruitrijden met een geluidssignaal zodra de afstand tussen de auto en een voorwerp achter de auto minder dan 120 cm wo ...

Zie ook:

Mercedes-Benz C-Klasse. Informatie uit elektronische regeleenheden
In uw auto zijn elektronische regeleenheden gemonteerd. Enkele daarvan zijn noodzakelijk voor het veilig functioneren van de auto, enkele ondersteunen u bij het rijden (bestuurdersas ...

Skoda Octavia. Beschrijving
Afb. 297 Drager van de trekhaak / kogelkop / sleutelvarianten De kogelkop is afneembaar en bevindt zich in het opbergvak voor het reservewiel/ noodwiel. Drager van de trekhaak, kogelkop en ...

Modellen: